Umutsuz Ev Kadınları'na mı katılıyor?

Dedektif Memoli dizisinden ayrılan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Umutsuz Ev Kadınları'na mı katılıyor?

TV8 ekranlarında yayınlanan Sema Eren ile Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Böyle Birşey Var Mı? programının bugünkü bölümüne ünlü sunucu Burcu Esmersoy konuk oldu.

Sette bir sorun yaşamadık sadece çok yorucuydu

Oynadığı "Dedektif Memoli" adlı dizisinden neden ayrıldığını anlatan Esmersoy, "Dizi daha yayından kaldırılmadı. Sözleşmesi zaten 13 bölümdü. Ben çok yorulduğum için ayrıldım. 10'ncu bölümde veda ettim" dedi.

Rol arkadaşı Emre’nin kendisini sette beklettiği haberlerini yalanlayan Burcu Esmersoy, "Yok Böyle Dans ‘ın ilk günü yüzüm şiş bir şekilde ekrana çıkmak beni çok rahatsız etti. Çünkü benim esas işim ve en sevdiğim işim sunuculuk olduğu için, benim için en değerli olan o. Onu tehlikeye atmak istemiyorum ve o gördüğüm görüntü beni çok rahatsız etti. Yok Böyle Dans’ın ilk bölümünün ertesi günü yapımcımla görüştüm" şeklinde konuştu.

"UMUTSUZ EV KADINLARI İLE MUTLAKA BİR NOKTADA BULUŞACAĞIZ"


Yıllardır kendisine oyunculuk teklifleri geldiğini ancak geri çevirdiklerini belirten Esmersoy, "Kanal D’de yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları dizisinden teklif geldi ve başka teklifler vardı yine. Ama ben çok fazla beni yormayacak olan Dedektif Memoli'yi seçtim. Umutsuz Ev Kadınları’yla mutlaka bir noktada buluşacağız. Ama biraz dinlenmem lazım, gerçekten çok yorgunum" ifadelerini kullandı.

Ünlü sunucu, spor spikerliğine aşık olduğunu ancak soğuduğunu bu yüzden de başka işlere yönelmeye karar verdiğini söyledi.

Burcu Esmersoy, spor spikerlerinde Sine büyüka, Tuğba Dural ve Merve Tuğ’u çok beğendiğini de ifade etti. BEYAZ GAZETE


Umutsuz Ev Kadınları'na mı katılıyor?