Kim Kardashian ayrılık detaylarını anlattı

Kim Kardashian hala umutsuz bir aşık olduğunu itiraf etti ve artık peri masalı hikayelerine inanmıyor.

31 yaşındaki yıldız 72 gün evli kaldığı Kris Humpries'ten ayrılmasının ayrıntılarını kız kardeşlerinin sahibi olduğu magazin dergisine açıkladı.

'Sanırım her zaman umutsuz bir vaka oldum. Her zaman aşka inandım ve kusursuz bir ilişkinin var olduğu fikri her zaman beni cezbetmişti fakat artık bu fikrim değişti. Peri masalı hikayelerine ihtiyacım olmadığına kendimi inandırmalıyım. Duygusallıktan çok gerçekçiliğe doğru yönelmek istiyorum'

Ayrıca annesi Kris Jenner (56) ve babası Robert Kardashian'ın ilişkisi onun için bir ayna görevi görüyormuş. Çift 1990 da boşanmış ve Annesi Olimpik Atlet Bruce Jenner ile evlenmişti.

“Her zaman 6 çocuğum olsun istedim ama annemle babam boşanınca 4 e sonra 3 e düştü fakat şimdi hiçte olmayabilir diyebiliyorum. Sadece Teyze olsam bile bu bana yeter.”

'Hayatımın şu evresinde belki de hiç bir zaman çocuk sahibi olmamam gerektiğini düşünüyorum.''Belki benim peri masalım düşündüğümden farklı sonlanıyor fakat olsun ben şu an iyiyim önemli olan da bu' diye ekliyor.