Hande Subaşı trafikte canavar oluyor

Son olarak 'Anadolu Kartalları' filmiyle karşımıza çıkan güzel oyuncu Hande Subaşı "Uzaktan sessiz, eğlencesiz hatta domuz bulurlar beni" dedi

Son olarak 'Anadolu Kartalları' filminde izlediğimiz Hande Subaşı, her gördüğümüzde biraz daha güzelleşen bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Oyunculuğu çok sevdiğini ama ileride müzik çalışmaları da yapmayı planladığını söyleyen Subaşı, All dergisinden Ece Bildiren'e kariyer planlarını, stil sırlarını ve özel hayatını anlattı....

İnsanların sizi şarkı söylerken dinlemesi mi daha mutluluk verici yoksa oynadığınız filmin izlenmesi mi?


Film ya da dizimin izlenmesi. Şarkı söyleme konusunda amatör olduğum için daha tedirginim. Oyunculuğumun izlenmesi daha hoş bir duygu.

Film teklifi mi alıyorsunuz daha çok, yoksa albüm teklifi mi?

En çok dizi teklifi alıyorum. 'Şarkı Söylemek Lazım' programı döneminde albüm teklifi de çok alıyordum ama müzikle ilgilenmek şimdiki değil, gelecekteki hayallerimden biri.

Filminiz 'Anadolu Kartalları'yla ilgili neler düşünüyorsunuz?

Genelde çok güzel yorumlar geliyor. Biz de beğendik. Çalışırken de çok mutlu çalıştık.

ÇABUK DEMORALİZE OLURUM

Twitter'da oyunculuğunuzla ilgili acımasız yorumlar okudum. Gördünüz mü onları?


Evet gördüm. Çabuk demoralize olan, karamsarlığa kapılmaya yatkın biri olduğum için bugüne kadar internetteki yorumlara pek bakmıyordum. Fakat işin içine girdikçe bu tür yorumlara itibar etmemeyi öğrendim. O bilgisayarın başındaki kişinin, o yorumu neden yazdığını bilemezsiniz. Ki bu filmde beni olumsuz eleştirenlerin çoğunluğu rol arkadaşım Çağatay Ulusoy'un 13-14 yaşlarındaki kız hayranları. O yüzden açıkçası çok da takmıyorum. Ama aralarından birkaç kişiyle yazıştım.

Tartıştınız mı?

Hayır tartışma gibi değil. Oyunculuğumu gerçekten içtenlikle eleştirdiğini hissettiğim kişilere mesaj attım. Onlar da mahçup olup çok kibar bir dille geri döndüler. Zaten herkes beni çok sevsin, çok beğensin gibi imkansız bir beklentim yok. Bu işi yapıyorsanız bu tür beklentileriniz olmaması gerektiğini öğreniyorsunuz zamanla.

Siz genelde neler yazıyorsunuz Twitter'a?


Twitter dünyasında yeniyim ve çok yoğun kullandığım da söylenemez. Takipçilerim beni seven, beğenen insanlar oldukları için genelde işimle ilgili duyurular yapıyorum.

BENİM ELEŞTİRMENİM ANNEMDİR

Yeni bir projeniz gündeme geldiğinde fikrini sormak için önce kimi ararsınız?


Her seferinde değil ama çok çıkmaza düştüğümde Selçuk Yöntem ve Erol Demiröz'ü ararım. En büyük eleştirmenlerimden biri de annemdir. Çıkarsız olduğu için objektif yorum yapar.

Erkek arkadaşınıza fikir sorar mısınız?

Kesinlikle. Zaten çevremdeki, özel hayatımdaki insanlar benim için çok önemli. Erkek arkadaşımın da dürüst eleştirilerde bulunduğunu düşünüyorum.

Ortak bir arkadaşımıza sizin nasıl biri olduğunuzu sordum, 'Çok eğlenceli ve komiktir' dedi...

Evet, uzaktan sessiz, eğlencesiz, hatta domuz bulurlar beni. Ama arkadaşlarımlayken Cem Yılmaz esprileri yapmasam da eğlenceli biriyimdir.

HANDE ATAİZİ'Nİ BEĞENİYORUM

Tarzını takip ettiğiniz isimler var mı?


Tarz olarak çok beğendiğim isimler var ama onların giydiklerini kendime yakıştırmam imkansız. Hande Ataizi ve Ebru Akel'in tarzlarını çok beğeniyorum.

Kusursuz görünmeniz gereken bir gece üzerinizde ne olmalı?

Normalde rahatıma düşkün olduğum için hiç topuklu ayakkabı giymem. O yüzden özel bir gecede mutlaka topuklu ayakkabı giyerim.

'ANADOLU KARTALLARI'


Subaşı, Türk Hava Kurumu'nun 100'üncü yılı şerefine çekilen 'Anadolu Kartalları' filminde genç havacı 'Ahmet'le aşk yaşayan çellist Burcu'yu canlandırıyor. Oyuncu, rolü için çello dersleri aldı.

GİYİME KUŞAMA DOYDUM ARTIK

Sette olmadığınız boş bir gününüz nasıl geçiyor?


Deniz kenarında yemek yemeyi seviyorum. Alışveriş, sinema gibi klişeleri de sayabilirim. Geceleri arkadaşlarımla uzun uzun oturup sohbet etmeyi, film izlemeyi çok severim. Ayrıca programım rahatsa; seyahat, kurs, spor gibi, çalışırken yapamadığım şeylere vakit ayırıyorum.

Alışverişe nereye gidiyorsunuz?


İstinyePark'ta aradığım her şeyi bulabiliyorum. Aslında eskisi kadar alışverişe düşkün de değilim. Zamanla giyimdi, kuşamdı, kostümdü gibi şeylere doydum sanırım. Alışverişe ancak bir şeye ihtiyacım olduğu zaman çıkıyorum.

Stilinizi özetler misiniz?

Rahatlık çok ön planda kıyafetlerimde. Galiba biraz da tekdüzeyim. Alışverişe çıktığımda genelde evde olan parçaların benzerlerini alıp dönüyorum.

Hangi parçalar onlar?

Jean ve bluz.

Gardırobunuzun en pahalı parçası ne?

Louis Vuitton klasik bir çantam var. Herhalde odur.


TRAFİKTE ÇOK BAĞIRIRIM

Çok sakin ve kontrollü biri gibi görünüyorsunuz. Sizi bu kontrollü halinizden neler çıkarabilir?


Genelde çok sinirlenen biri değilim ama yalan ve iftira yüzünden belki kontrolümü kaybedebilirim.

Hiç, birine bağırıp çağırdığınız olmuyor mu yani?

Trafikte oluyor. Trafikte bağırdığım kişi beni duymasa bile ben kendi kendime bağırabilirim Bu beni o sırada rahatlatan bir şey.

Küfür de ediyor musunuz o sırada?

Küfür değil belki ama ayıp şeyler kaçabiliyor ağzımdan tabii!

Erkek arkadaşınızla yakında evleneceğiniz söylentileri var, ne kadar yakınsınız bu fikre?

Şimdilik öyle bir planımız yok. Olursa da saklamam zaten.