Özarman: Çocuklarımı lüzumsuz yere soymasınlar

Erkan Özerman: “Çocuklarımı lüzumsuz yere soymasınlar”

Cine5’te canlı yayınlanan Ece Vahapoğlu'nun sunduğu ‘’ECE’nin Konukları’’ programına ünlü organizatör Erkan Özerman, Best Model Turkey 2011 Birincileri Furkan Palalı ve Tuğba Melis Türk ile birlikte konuk oldu.

ERKAN ÖZERMAN: ‘KIVANÇ’I LÜZUMSUZ YERE SOYMASINLAR!’’
Cine5’te canlı yayınlanan Ece Vahapoğlu’nun sunduğu ECE’nin Konukları programının konuğu ünlü organizatör Erkan Özerman Best Model Birincileri hakkında sinema ve dizi sektörüne serzenişte bulundu. Erkan Özerman: “Çocuklarımı lüzumsuz yere soymasınlar”

Erkan Özerman: “Kıvanç’ı harcamasınlar”

Yakın zamanda 2011 Best Model of Turkey yarışması organizasyonunu yapan Erkan Özerman, Ece Vahapoğlu’nun Furkan Palalı’nın da karın kasları çalışarak yarışmaya hazırlandığını hatırlatarak Kıvanç Tatlıtuğ’u sorması üzerine,

‘’Çocuklarımı harcamasınlar, lüzumsuz yere soyulursa rahatsız olurum. Kıvanç son dizisinde lüzumsuz yere fazla soyuluyor. Üzerine kremler sürüp harcamasınlar. Tabiî ki de soyunacak, hatta anadan doğma soyunacak. Çocukların hepsinin anadan doğma soyunmuş resimleri var bende. Görevi onun bu, modelin çıplak resmini istiyorum diyen bir parfüm firmasıyla anlaşıyorsun, “ben soyunmam” diyen manken mi var? Koskoca Fransa First Lady’sinin resimlerini görün. Bazı dizilerde bir insanın hoş ve yakışıklı göstermek için yapıyorlar bunu; bırakın oyunun içinde o güzel olsun. Vaktiyle Türk sinemasında vardı bu durum, kadınları durup durup soyarlardı.’’ diyerek şok açıklamalarda bulundu.