Ankara kızları güzellik yarışması mahkemelik oluyor

Ankara'da 27 Aralık 2011 tarihinde düzenelenen Ankara Kızları Güzelik yarışması mahkemelik oluyor.

Tuğba Özay, Gizem Özdilli, Muammer Ketenci gibi isimlerin jüri üyeliği yaptığı yarışmada kızı Tuğçe Turan'ın annesi Sevgi Turan, ''Sonuca itiraz için 2 Ocak Pazartesi günü mahkemeye başvuracağını'' açıkladı.

Anne Sevgi Turan, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: ''Joker Ajans 3 yıldır Ankara Kızları Güzellik Yarışması düzenliyor. Kızımda hatıra olsun diye bu yarışmaya girdi. Seçilip seçilmemesi önemli değil. Bizim kabullenemediğimiz, konu şu; üçüncü, ikinci güzelin açıklandığı sırada sunucunun arkasında bulunan kızım kendi ismini net şekilde görmüş.

Fashion Tv de canlı olarak yayınlanan bu yarışmada salondaki konuklar, jüri ve ekrandakilerde kağıtta kızımın ismini gördüler. Tam kraliçenin ismi açıklanacağı sıırada, organizasyonu yapan Joker Ajans sahibi Burak Özdemir, aniden sahneye fırlayarak sunucuya canlı yayında küçük bir kağıt verdi ve Ezgi Baran Ankara Güzeli seçildi. Benim kızım Tuğçe'yide ajans güzeli seçtiler. Salonda her kes şaşırdı bu olaya. Ben de kızımın uğradığı haksızlığın Türkiye'ye duyurmak için 2 Ocak Pazartesi günü mahkemeye başvuruyorum" dedi.