Vatan Şaşmaz'dan Tuba Ünsal'a cevap

En Güzel Gülümseyen Bebek' yarışması ve sunucusu Vatan Şaşmaz'la ilgili sert açıklamalar yapan Tuba Ünsal'a, Şaşmaz'dan cevap geldi: "Bu sözleri hormonal dengesizliğe bağlıyorum"

Geçtiğimiz günlerde 0-4 yaş arası çocuklar için düzenlenen ve Cevahir AVM'de gerçekleşen 'En Güzel Gülümseyen Bebek' yarışmasına oyuncu Tuba Ünsal büyük tepki vermiş, yarışmanın sunucusu Vatan Şaşmaz için de Twitter'dan ağır sözler sarf etmişti. Ünsal'ın "Çocuğun güzeli, çirkini olur mu? Anne-babalar nasıl getirirler çocuklarını o yarışmaya? Minicik çocukları daha ilk algıda yarıştırmak... Sinirliyim hâlâ o ailelere de, jüriye de, yarışmayı gevrek gevrek sunan Vatan Şaşmaz'a da... Pes diyorum!" şeklindeki sözlerine Şaşmaz'dan da cevap gecikmedi.

"KENDİSİNİ KINIYORUM"
Yarışmanın Ünsal'ın algıladığı tarzda, bir çocuk güzellik yarışması olmadığını belirten Şaşmaz, şunları söyledi: "En güzel gülümseyen bebeklerin fotoğraflarının yarıştığı etkinlikte; anne ve çocuk sağlığı yazarları, pedagoglar ve yöneticiler de vardı. Tuba orada olmadığı halde, oradaymış gibi işlerinde uzman jüri üyelerine ve 15 yıldır işini profesyonelce yapan şahsıma hakaret etti. Kendisini kınıyorum. Bu sözleri, önce kendi vicdanına sonra Allah'a havale ediyorum. Bu açıklamalarını, doğum yaptığı için, hormonal dengesizliğe bağlıyorum."

150 BEBEĞİN DE ANNESİ HASSASTI
Ünsal'ın sözlerine içerlediğini söyleyen Şaşmaz, şöyle konuştu: "Tuba, annelik içgüdüsüyle konuşmuş olsa bile, unutmamalıdır ki yarışmaya katılan 150 bebeğin de anneleri ve o yarışmaya dahil ettikleri annelik içgüdüleri vardı..."