O sözler pahalıya patladı

Ekranlarınn uslanmaz sunucusu Mehmet Ali Erbil TNT'den kovuldu.

Geçiğimiz günlerde 'Bunlar yabancı değil Vanlı 'sözleriyle tepki çeken Mehmet Ali Erbil artık Çarkıfelek'te yok....

Sinevizyon'dan yapılan basın açıklaması şöyle: TNT’de yayın hayatına devam eden Çarkıfelek, Mehmet Ali Erbil’le yollarını ayırdı. Sinevizyon yapım şirketi, bugün karşılıklı uzlaşarak Mehmet Ali Erbil’le Çarkıfelek çalışmasını bitirdi. Çarkıfelek, 2012 yılbaşı gecesi de dahil olmak üzere, TNT’de devam edecek. Çarkılefek’i bundan böyle, yeni yılla birlikte TNT’de bir yıldır Arım Balım Peteğim’i sunan ve 800 programlık bir canlı yayın tecrübesine sahip olan Petek Dinçöz sunacak. Petek Dinçöz, sabah programı yerine artık hafta ici 3 gunü prime time olmak üzere 5 gun ekrana gelecek olan Çarkıfelek’te televizyonculuk kariyerine yeni bir halka ekleyecek.

NE OLMUŞTU?

Şovmen Mehmet Ali Erbil, son gafını depremle sarsılan Van için kırmıştı. Erbil, yanında gezdirdiği Rus güzeller için; "Onlar Vanlı. Yedirdik, içirdik, giydirdik, gönderiyoruz" deyince büyük tepki çekmişti. Erbil, kırdığı potun ardından; "Ben Van'a elimden geldiğince yardım yaptım. Bu sözler de benim değil, ağabeyimindir" demişti.

MALİ'NİN YENİ KANALI TV8

Mehmet Erbil, TNT'de sunduğu Çarkıfelek programındaki görevini Petek Dinçöz'e devredecek. Mehmet Ali Erbil de TV8'e geçecek.

Bu arada Dinçöz'ün TNT'de sabahları sunduğu Arım Balım Peteğim programı da yayından kalkacak.

İddialara göre Mehmet Ali Erbil şu sıralar TV8 ile görüşüyor. Hatta iddialar görüşmeleri Stelyo Pipis'in yürüttüğü yönünde.

Okan Bayülgen, bir süre önce kavgalı olduğu Erbil'in TV8'e geçeceği haberlerine sevindiğini, Erbil'in kanala katılmasını istediğini belirtti.

Erbil'in Mart ayında TV8'de olacağı öğrenildi.