Hadise: Yeni yıla ailemle gireceğim

"O Ses Türkiye" programının çekimleri nedeniyle son dönemde oldukça yoğun günler geçiren Hadise BeyazGazete'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2012'ye ailesiyle beraber gireceğim söyleyen güzel sanatçı Hadise, 'Bu sene yılbaşı gecesi çalışmama kararı aldım. Aileme zaman ayırmak ve 2012'ye onlarla merhaba demek istedim. Umarım 2012 herkese başta sağlık olmak üzere diledikleri ne varsa onları getiren bir yıl olur. En büyük dileğim 2011 yılında milletçe yaşadığımız acıların tekrarlanmayacağı huzurlu bir yıl geçirmemiz. Herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

MAGAZİN YANLIŞ YAPIYOR
Türk olduğunu vurgulayan Hadise, 'Ben Türküm ve Sivaslıyım. Ailem yurtdışında yaşadığı için çift vatandaşım. Benim gibi milyonlarca insan çifte vatandaş ve hiçbiri de vatanın başka bir ülkeye değişmiyor. Evet eskiden beri gelen bir düzenimiz var. Vergimi orada veriyorum. Çocuklugum hayatım orda geçti. Bu ayrı Türk olmak ayrı. Nasıl gidip ülkemi Eurovisyon'da temsil ettiysem yine ülkem için elimden geleni yaparım. Ama bizim magazin basını ve paparazi arkadaşlar konuşmadan gidip masalarında olumsuz haberler yapıyorlar. Böyle yapmasınlar" diye konuştu.