Fahriye Evcan basın açıklaması yayınladı

Fahriye Evcan hakkında çıkan asılsız haberlere karşın bir basın açıklaması yayınladı.


Fahriye Evcan'ın basın açıklaması şu şekilde...
Oyunculuk kariyerimin henüz çok başında olmama rağmen, kısa zamanda başarılı projelerde yer alarak, genç bir oyuncu olarak yoluma devam etmekteyim. Ayrıca Boğaziçi Üniversitesindeki eğitimime de devam ederek oyunculuk kariyerimi ve eğitim hayatımı başarılı bir şekilde sürdürmeye çalışıyorum.

Sanırım bugüne kadar hep yaptığım işle anılmak istemem ve kendini fazla anlatan biri olmadığım için hep başkaları benim adıma konuşmayı tercih etti. Ben bugüne kadar birçok değerli yapımcı ile çalıştım. Ne iş yaptığım kişilerle ne de set arkadaşlarımla anlatıldığı gibi bir problem yaşamadım.

Bu tarz asılsız haberlerle hedeflenen nedir bilemiyorum. İşim konusunda son derece titiz çalışan, çalışma arkadaşlarıma saygıda kusur etmeyen ve ekip çalışmasına inanan biri olduğum, bilinir. Bütün oyuncu arkadaşlarım da bilir, setlerde uykusuzluk yorgunluk ve zor şartlarda çalışabiliyoruz. Ama ben buna rağmen işime duyduğum saygı ve sorumluluktan dolayı, her daim aynı konsantrasyon ile ve geçiştirmeden hazırlandığımı işine aynı saygıyı gösteren, iş arkadaşlarım bilirler. Benim ve çalışma anlayışım hakkında bilgi sahibi olmayan kişilerden de bunu bilmelerini beklemiyorum. Ancak bilmeden başkalarının benim hakkımda yorum yapmalarına da anlam veremiyorum.

Kariyerimin henüz çok başında olmama rağmen, işimle ilgili çok değerli kişilerden övgü dolu sözler işitme onuruna sahip oldum. Beni işimle değerlendiren kişilere bu vesile ile sonsuz saygılarımı dile getirmek istiyorum. TV, Sinema ve başka projelerle ilgili değerli yapımcılarla görüşmelerim aralıksız devam etmektedir. Elbette kısa zamanda en uygun proje ile “oyunculuk kariyerime” kaldığım yerden devam edeceğim.

Sevgi ve Saygılarımla

FAHRİYE EVCEN