Selami Şahin Kral Pop'a savaş açtı

Müzisyen Selami Şahin, kendisini arabeskçi buldukları gerekçesiyle 'Benim İçin Öldün Artık' şarkısının klibini yayınlamayan Kral Pop'a ihtarname gönderdi. Şahin kanaldan, hiçbir eserini yayınlamamasını istedi

Müzik hayatında 45'inci sanat yılını kutlayan Selami Şahin'den, Kral Pop kanalına savaş! Şahin, yeni albümü 'Mahzen'de yer alan 'Benim İçin Öldün Artık' parçasının video klibini, kendisini arabeskçi buldukları için yayınlamayan Kral Pop'a çok kızdı. Selami Şahin, kanala avukatı aracılığıyla ihtarname gönderdi ve bundan sonra Kral televizyon ve radyolarında hiçbir klibinin, sesinin ve yaptığı hiçbir bestenin yayınlanmamasını istedi.

HİÇBİR ÖZRÜ KABUL ETMİYORUM
Bundan sonra müzik kanallarına maddi ya da manevi kazanç sağlayacak hiçbir işin içerisinde bulunmayacağını söyleyen ünlü müzisyen, artık dinleyiciyle konserlerinde buluşacağını belirtti. Şahin, kliplerini de sadece, resmi internet sitesi selamisahin.com.tr'de ve çeşitli web sitelerinde yayınlayacağını ifade etti. Şahin; Kral Pop'un hareketini, kendisini 45 yıldır zirvede tutan Türk halkına saygısızlık olarak yorumladı. Ünlü müzisyen, Kral Pop yöneticilerinden gelebilecek bir özrü de asla kabul etmeyeceğini söyledi: "100 kere klibimi yayınlayacaklarını söyleseler de, yayınlatmayacağım!"

BATI MÜZİĞİ'Nİ İLK BEN YAPTIM
45 yıllık sanat hayatında, müzik dünyasına 150'den fazla hit parça kazandırdığını söyleyen Selami Şahin şöyle konuştu: "Bugüne kadar hiçbir müzik türüne karşı olmadım. Bestelerim, içinde hem etnik öğeleri, hem de Batı müziğini barındırır. Hayatım boyunca tek bir müzik türüne bağlı kalmadığım gibi, Türkiye'de Batı müziği formunda eserler yapan ilk kişi de benim."