Özge Ulusoy'un gizemli maskesi ve 2012 dilekleri

2011'de televizyon ve moda dünyasına damgasını vuran Özge Ulusoy, yılbaşı gecesi için 'Farklı olun, herkes noel anne şapkaları takarken siz dantelli maskenizle gecenin yıldızı ve fantastik kadını olun' dedi.

adL’nin marka yüzü Özge Ulusoy, ‘adL night zoom ve adL&Cengiz Abazoğlu koleksiyonlarındaki tüm parçalar yılbaşı gecesi şık olmak isteyen kadınlar icin muhtesem seçenekler sunuyor. Ben özellikle Cengiz Abazoğlu koleksiyonundaki leopar desenli uzun tuvaleti çok beğeniyorum, kadınlara tavsiye edebilirim.

Ayrıca; yeni yıl yepyeni başlangıçlar ve yeni adımlar için son derece önemli diye düşünüyorum. 2011’de olaylı bir sene geçiren Türkiye için barış, sevgi ve felaketsiz bir yeni yıl, kendim içinde sevdiklerimle hep beraber olmayı diliyorum. ” dedi.adL+Cengiz Abazoğlu Koleksiyonunun satıldığı mağazalar; Ankara Gima, İzmir Bornova, Antaya Özdilek, Mersin, İstanbul Forum, Capacity, İstinye, Carousel, Nişantaşı adL, Adana Real, Paladıum, Antalya Migros, Marmara Forum, Antalya Terracity, Ankara Gordion, Gaziantep, Bahariye, Ankara Kızılay, Cevahir, Beşiktaş, Fatih.