Kayseri'de yılbaşı tanıtımı yaptılar

Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz ve Simge Tertemiz'in üstlendiği, Farkındalık Stüdyosu'nun organize ettiği etkinlikte Alışveriş ve yaşam merkezinin kapı girişi 46.587 olarak gerçekleşti.

Hafta sonu Kayseri park alışveriş ve yaşam merkezinde muhteşem bir gün yaşandı. İlizyonist Doruk Ülgen'in show'unu takiben Yelda Başaran ve Aylin Çoşkun'un şarkıları ile devam eden programda Alış veriş ve yaşam merkezi yöneticileri, program sonrası Alışveriş merkezini boşaltmakta zorluk çektiler.

Anne olduğundan beri ilk defa çocuğu Kayra'dan ayrı kalan Simge Tertemiz sürekli İstanbul ile telefon trafiği yaşadı…Yoğun ilgiden Vatan Şaşmaz'da nasibini aldı, hayranları ile saatlerce fotoğraf çektiren usta sunucu ilgiden son derece mutluydu.

Aylin Çoskun'da çıkaracağı son albümü öncesi yeni şarkılarını ilk defa Kayseri’de seslendirdi. Sahne ve sanat hayatına Farkındalık Stüdyosu ile devam kararı alan Yelda Başaran'da özellikle çocuklara ilgi gösterdi. Yeni yıl çekiliş lansmanı için etkinliği düzenleyen Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam merkezi Genel Müdürü Salih Tolon, Kayseri için daha çok sanatçı ve yıldızı getireceklerini belirterek ilgiden çok mutlu olduğunu söyledi. Tolon,tüm konuklara yöresel hediyeler verdi.