Demet Kutluay'ın yeni yıl hayali TV programı

Basketbolcu İbrahim Kutluay'la evli olan ünlü manken Demet Kutluay; bu yıl işlerine ağırlık vermek istediğini söyledi ve ekledi: Oğlum Ömer okula başladığı için kendime vakit ayırabileceğim. Güzel defileler oldukça podyuma çıkmak ve hayatın içindeki her konunun işlendiği bir televizyon programı yapmak istiyorum!

Ünlü manken Demet Kutluay; Şamdan Plus dergisinin yeni yıl sayısı için Vakko Suadiye'de hem özel bir çekim yaptı, hem de 2012'den beklentilerini anlattı.

Öykü Yazıcıoğlu'na konuşan Kutluay; eşi İbrahim Kutluay ve çocukları İrem ile Ömer'le birlikte sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmeyi diliyor.

2011 sizin açınızdan nasıl geçti?
Benim açımdan çok yoğun bir yıl geçti. İki küçük çocuğum var, bu nedenle oldukça hareketli bir yıldı. Bu sene Ömer okula başladı; onu okula alıştırdım. Ömer ile İrem'i okula bırak, sonra öğlen Ömer'i okuldan al, akşam üstü İrem'i al... Bir yandan da kendi işlerimi halletmeye çalışırken hareketli bir yıl geçirdim.

ÜÇÜNCÜ ÇOCUK OLABİLİR

2011'in sizin açınızdan en önemli olayı neydi?

2011'de İrem; Ömer'i biraz daha kabullendi, kardeşini sahiplendi. Beni en çok rahatlatan bu oldu.

2012'den ne bekliyorsunuz?
Yeni yılda biraz daha işlerime yönelmek istiyorum. Artık oğlum Ömer de okula başladığı için kendime daha fazla vakit ayırabileceğim. Bu sene 35 yaşımı tam olarak dolduracağım. Kendimi en iyi tanıdığım, en olgun ve mutlu hissettiğim çağdayım.

Nelere ağırlık vereceksiniz, örneğin podyumda sizi daha sık mı göreceğiz?
Güzel defileler oldukça yine podyumda yer alacağım tabii. Olursa, kendime uyan bir konseptte bir televizyon programı hayalim var. Life style dediğimiz, hayatın içinde olan her şeyin yer aldığı bir program yapmak istiyorum. Bunun içinde çocuk da var, güzellik de... Olmazsa da yine reklam kampanyaları, dergi çekimleri olacak.

Yeni yılda üçüncü bir çocuk planlıyor musunuz?
Zannetmiyorum. Ömer 3-4 yaşına bir gelsin ondan sonra düşünürüz. Ancak kesin üçüncüyü yapacağız diye bir şey yok. Dönem dönem düşünüyoruz, İbrahim de, ben de kalabalık aile seviyoruz. Bazen de "Bir kızımız, bir oğlumuz var; yeter" diyoruz. Kararsızız.

Yılbaşı gününüz nasıl geçer, neler yaparsınız, biraz anlatır mısınız?
Benim için hayatta insanı motive eden anlar vardır; yılbaşı da o anlardan biri. O gün güzel uyanırım. Çocuklarla birlikte olurum; onlarla kahvaltı ederiz, oyun oynarız. Sonra sporumu yaparım ve akşama hazırlanırım. Manikür, pedikür, masaj yaptırırım.

YILBAŞI BENİ MOTİVE EDER

Yılbaşı gecesi için özel ritüelleriniz var mıdır?

Hayır; olmasa kendimi kötü hissedeceğim şeyler hiçbir zaman olmadı. Sağlıklı olalım, çocuklarımız yanımızda olsun, yeter. Bunlar detay ama insanı heyecanlandıran şeyler. Zaten kendi hayat felsefemde de bunu uyguluyorum. İnsana mutluluk veren, küçük şeylerdir. Bütün bir ay boyunca en üst seviyede mutlu olamazsınız. Arada sırada inişler, çıkışlar olacaktır.

Çocuklarınız için yılbaşı ne ifade ediyor peki?
Okulda zaten bunun için hazırlanıyorlar. Yılbaşı gösterileri, dansları oluyor, Noel Baba geliyor. İrem; hediyeleri Noel Baba'nın getirdiğine inanıyor. Biz anneler, onların ağızlarından laf alıp paketleri okula götürüyoruz, onlar da Noel Baba'dan gelmiş gibi, o hediyeleri veriyorlar. Çocuklarım hiçbir zaman 24.00'ü göremediler. Bir kere İrem; ben Ömer'e hamileyken dayanmıştı.

Bu sene onlara ne hediye aldınız?
Ömer; Şimşek McQueen arabası istiyor, İrem de Hot Wheels diye bir şey çıkmış, onu istiyor, ben de araştırıyorum.