Yonca Lodi, yeni yıl için dinleyenlerine sürprizler hazırlıyor

“Milat” adlı albümü ve verdiği konserlerle 2011 yılına damgasını vuran Yonca Lodi, yeni yıl için dinleyenlerine sürprizler hazırlıyor.

Ağustos ayında verdiği Turkcell Kuruçeşme Arena konseri ile muhteşem bir gece yaşatan Yonca Lodi, bu yılın son konserini de 01 Aralık’ta Jolly Joker Balans’ta verdi. Konser öncesinde Yonca Lodi; “2011 yılı dünya ve ülkemiz adını çok sıkıtılı bir yıl oldu.

Acıları yaşadık ve paylaştık. Bu yüzden bu konser 2011’i postalama konseri benim için” dedi.Oldukça kalabalık olan gecede sevilen şarkılarını hep bir ağızdan dinleyenleriyle söyleyen Yonca Lodi, dinlemeye gelen sanatçı arkadaşlarından Tolga Futacı’yı sahneye davet ederek düet yaptı.

Yonca Lodi yeni yıl için yeni bir albüm müjdesi veriyor. Dinleyenleri için yine dillerden düşmeyecek şarkılar seçmeye çalışan Yonca Lodi bu aralar yüzlerce beste dinliyor. Sanatçı dostlarından da eserler alan Yonca Lodi en iyi olanı yapmak için repertuvar seçimine özen gösteriyor.

Stüdyo aşamasına kadar daha 300’e yakın beste dinleyecek olan Yonca Lodi titiz bir çalışmanın içinde.2011 yılını sevilen şarkıları ve konserlerle yoğun bir şekilde geçiren Yonca Lodi, yeni yılı karşılama gecesinde Güral Sapanca Wellness & Convention Otel’de sahne alacak.