Serap Acar, Toka albümü ile müzik dünyasına dönüyor

Serap Acar 10 yıl aradan sonra Elenor Müzik 'ten çıkan “Toka” albümü ile müzik dünyasına dönüyor…

1997 yılında çıkan ilk albümü ‘Canım Seni İstedi’ ile büyük bir çıkış yaparak müzik camiasına giren Serap Acar, 1999 senesinde Elenor Müzik “Serap Acar’la Yeniden” albümünü çıkarmıştı.

Serap acar o sene yaşanan deprem felaketi nedeniyle müzik sektörünün de krize girmesi yüzünden bunalıma girmiş ve müziği bırakmıştı.

On yıla aradan sonra Elenor Plak’tan “Toka” adını verdiği bir maxi single çıkartan Serap Acar, yeniden müziğe döndü.

Müzik Yönetmenliğini Suat Aydoğan’ın yaptığı albümünde, söz-müziği Burak Öksüzoğlu’na ait Toka, sözleri Hakkı Yalçın’a, bestesi Gökhan Tepe’ye ait “ Veda Makamı” ve sözleri Hakkı Yalçın’a müziği Ufuk Doğan’a ait “Yama” isimli üç parça bulunuyor.

Elenor Müzik etiketiyle müzik severlele buluşan bu albümün prodüktörlüğünü Muhteşem Candan üstleniyor.

İlk klibini “Toka” isimli parçasına çeken Serap Acar’ın klip Yönetmeni aynı zamanda müzik yönetmenliğini yapan Suat Aydoğan. Albüm resimlerini ise ünlü fotoğraf sanatçısı Zeynel Abidin çekti ve Basın Danışmanlığı ve Menajerliği Kadir Balık Tarafından Yürütülmektedir.

Not: Geçtiğimiz Günlerde Sanatçı Serap Acar On Yıl Aradan Sonra Dönüşünü Türkiye’nin En Ünlü Radyocuları, Sanatçı Dostları Tarık Mengüç Suat Aydoğan ile Etilerde’ki Kulüp Abajur’da Kutladı.

Serap Acar (2012 Benim Yılım Artık Bu Meydanlarda Bende Olacağim Bana Güvenen Dostlarımın Ailemin Güvenlerini Hayal Kırıklığına Uğratmıyacağım) dedi.