'Rahatsızlıklarını söyledim, o yüzden konuşmak istemiyorum'

Okan Bayülgen, "Hakkında konuşmak istemiyorum" dediği Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı'ya yine çok sert çıktı.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın "Okan Bayülgen yalakadır, beni programına çağırmaya cesaret edemez... Davet etse madara olur" şeklindeki sözlerine Bayülgen twitter üzerinden yanıt vermişti. Twitter'da Kütahyalı'nın "Erotomania" hastalığından muzdarip olduğunu ileri süren Bayülgen, "Bu kişiler cevap alamazsa zarar verebilir" diye yazmıştı. Ünlü şovmen Okan Bayülgen, bugün Beyaz TV'de yayınlanan Ece Erken'in sunduğu Tatlım Benim programında yine Kütahyalı'ya çok sert çıktı.

Ece Erken'in Kütahyalı ve eşi Nagehan Alçı'yı sorması üzerine Bayülgen, "Ben onlarla ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Onlarla ilgili ne düşündüğümü twitterda yazdım" yanıtını verdi.

Bunun üzerine Erken, "Herkesle ilgili konuşuyorsun, onlarla ilgili konuşmuyorsun?" diye sordu.

Ünlü şovmen buna karşılık, "Herkesle ilgili konuşuyorsun derken ben herkese cevap yetiştirmiyorum, ben hiç cevap vermem. Çünkü birisinin beni eleştirmesini onun doğal hakkı sayarım. Söylediklerini haklı bulmuyorum. Ama eğer ki ben bu işi yapıyorsam, bu eleştirileri ya da insanların benim hakkımda beni övmeyen eleştiren sözler söylemesini kabullenmek zorundayım. Ama benim çocuğum hakkında ya da eşim hakkında ya da mesleki olarak eleştirmesi çok çirkin bir girişim" diye konuştu.

"EĞER KAVGA ETTİĞİN ADAM KADAR ALÇALAMAYACAKSAN O KAVGAYA HİÇ GİRME"


"Anneannemin söylediği her şeye gelmeye başladım" diyen Okan Bayülgen, "Anneannem bana bir sürü sey söylemiştir. Mesela eğer kavga ettiğin adam kadar alçalamayacaksan o kavgaya hiç girişme. Çünkü bir çok kavga biçimi vardır. Eğer o kavgaya dalıp sonra kullanılan silahlar, yapılan işler açısından onun kadar alçalamıyorsan, bir yerde kendi sınırların varsa, kişiliğinin, konumunun sınırları varsa o işe kalkışmamak lazım. Ben insanlar hakkında şaka yapabilirim televizyonda, şaka başka bir şey. Ama bir insanla ilgili o insana zarar vermek ve suçlamak başka bir şeydir. Vaki değil benim bir kimseyi direkt olarak suçlamam, toplumla bir konu değilse. Şaka yaparım, baktığın zaman masumanedir hakikaten. Sibel Can meselesinde de iki farklı konu bir araya geldi montajlarda ve yazılarda. Yüksel Aytuğ da aynı tuzağa düştü" ifadelerini kullandı.

"BENİM SINIRLARIM VAR"


Erken'in ısrarla Kütahyalı ve Alçı'yı sormaya devam etmesi üzerine Bayülgen, "Onları tanımam etmem. Bir programa gelip de o insanlardan bahsetmek istemiyorum. Ben hiçbir şey söylemek istemiyorum çünkü benim aile olarak sınırlarım var, mesleğim olarak sınırlarım var, kişiliğim açısından sınırlarım var. Bu sınırlarım itibariyle ben bunun artık bir televizyon şakası olduğunu düşünmüyorum. zaten twitter’da bir psikiyatrik rahatsızlıktan söz ettim, o rahatsızlık neticesinde bu konuya girmek istemiyorum" şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE

'Rahatsızlıklarını söyledim, o yüzden konuşmak istemiyorum'