Cezayir'lilerden Kurtlar Vadisi oyuncularına büyük ilgi

Geçtiğimiz ay "1. Türk ürünleri Sergisi" için Hindistan'a giderek Nene Hatun filmini Hindistan'a satan ve Bolyywood sinemasından bin adet film siparişi alan yapımcı Veysi Dündar, bu kez İTO'nun davetlisi olarak Cezayir'e gitti.

Kurtlar Vadisi dizisi oyuncuları Güllü karakterini canlandıran Erhan Ufak ve Deli Hüsnü karakterini canlandıran Adnan Erdoğan ile birlikte geçtiğimiz hafta Türk fuarına katılan Dündar, yoğun ilgi gördüklerini ve aşırı izdihamdan dolayı stantlarının yıkıldığını belirterek, izlenimlerini şöyle anlattı: "Arap dünyası şu sıralar sıkıntılı günler geçirmesine rağmen Türk dizileri ve filmleri Araplar tarafından çok iyi biliniyor.

Çeşitli diziler sayesinde Türklere ve ülkemize karşı büyük sevgi ve ilgi besliyorlar. Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncularını görünce adeta çıldırdılar ve standımıza akın ettiler. Dizi orada çok beğeniliyor. Uydu üzerinden izliyorlar. Adnan ve Erhan imza verip fotoğraf çektirmekten yoruldu.

Halk Türk'leri çok seviyor. Kenan İmirzalıoğlu'na bayılıyorlar ama özellikle Kıvanç Tatlıtuğ'a tapıyorlar resmen. Bizim Türk olduğumuzu öğrendiklerinde bize Kıvanç'ın fotoğraflarını gösteriyorlardı. Sonradan öğrendik ki, Kıvanç yüzünden eşinden boşanan yüzlerce kişi varmış. Kadınlar Kıvanç'ın fotoğraflarını telefonlarına duvar kağıtları yapıyorlar, eşleri de bu duruma bozuluyormuş. Acayip bir Kıvanç hayranlığı var. Ona gösterilen sevgiye çok şaşırdım. "