Muhteşem tanıtım Amerika'da oldu

Hollywood Yıldızları, Ünlü Moda ve Mücevher Tasarımcıları, Sınırlı Sayıda Üretilmiş Vazoları Yardım İçin Donattı

Gaıa&Gına ve Swarovskı Elements “Goddess Adorned” koleksiyonu’nu New York’ta özel davet ile tanıttı. Dünya kristal pazar lideri SWAROVSKI ELEMENTS ve Gaye Çevikel’in kurucusu olduğu Türk lüks tasarım ürünleri markası GAIA&GINO, ortak koleksiyonları The Goddess Adorned için, 06 Aralık 2011, Salı günü New York’ta özel bir davet gerçekleştirdi.

Koleksiyon, Başta New York Times Olmak Üzere Dünya Basınında Geniş Yer AldıNew York Times ve dünya basınında geniş yer alan ve tek üretilen vazolardan oluşan The Goddess Adorned Koleksiyonu, 06 Aralık- 20 Aralık 2011 tarihleri arasında .shophousingworks.org adresi üzerinden açık arttırma ile satışa sunuluyor.

Satıştan elde edilen gelirinin tamamı, AIDS ve evsizlik sorununa çözüm bulmak için çalışmaları yürüten Housing Works Yardım Derneği’ne bağışlanacak. The Goddess Adorned Koleksiyonu için dünyaca ünlü tasarımcı Harry Allen’ın imzasını taşıyan yeryüzü tanrıçasının kadınsı biçimini somutlaştırarak tasarladığı “Gaia” vazosu; aralarında Kelly Rutherford, Ashley Olsen ve Mary-Kate Olsen, Melissa Joan Hart, Tinsley Mortimer gibi Hollywood yıldızları; Kenneth Jay Lane, Bethenny Frankel, Carson Kressley, Doo-Ri, Gemma Kahng, Harry Allen, Isaac Manevitz, Janis Savitt, Rupert Sanderson, Ted Wertz ve Waris Ahluwalia gibi tanınmış moda ve mücevher tasarımcıları tarafından yeniden yorumlanarak, SWAROVSKI ELEMENTS kristalleriyle süslendi.

Bebek Gaia, Genç Gaia ve Yetişkin Gaia olmak üzere üç farklı boyutta 15 adet üretilen The Goddess Adorned Koleksiyonu’ndaki Gaia vazonun yaratıcısı Harry Allen, “Bu formu tasarlarken GAIA&GINO’nun kurucusu Gaye Çevikel’den ilham aldım. O gerçekten çok şık ve modayı takip eden bir kadın, onu her gördüğünüzde yepyeni bir tarzı var. İşte tam bu noktada giydirilebilir bir vazo fikrine ulaştım ve SWAROVSKİ ELEMENTS bunun için mükemmel bir aksesuar oldu” dedi.