'Survivor'a katılmak istiyorum'

Survivor'a katılmak istediğini belirten Şenol İpek, "yle bir yere gitsem aç kalmam. Çünkü doğadaki her canlıyı yiyorum" dedi.

Şu sıralar Yok Böyle Dans yarışmasıyla adından söz ettiren Şenol İpek, katıldığı Böyle Bir Şey Var Mı? programında, Survivor'a katılmak istediğini açıkladı.

"Bizim gibi yaşantısı olanlar için survivor hayatta yaşayabileceğimiz ender heyecanlardan biri" diyen İpek, "Ben zaten hayatımın bir dönemini survivor olarak yaşamış bir adamım. Ada kültürünü, adada yaşantı kültürünü biliyorum çünkü annem adalı. Çocukluğum adada bir köyde geçmişti. O yüzden bu şartlarda rahatlıkla yaşarım. Avlanmak, dalmak vs." ifadelerini kullandı.

"DOMUZ HARİ HER ŞEYİ YİYORUM"


Kolay kolay dasinirlenen biri olmadığını söyleyen Şenol İpek, "Ben öyle bir yere gitsem aç kalmam. Çünkü doğadaki her canlıyı yiyebilen kapasiteye sahibim, yedim de. Öyle bir sıkıntım yok pişmesi gerekmiyor. Denizde de avlanmasını biliyorum" diye konuştu.

Doğada nelerin yenip nelerin yenmeyeceğini çok iyi bildiğini belirten İpek, "Kaplumbağa, yılan yedim. Yılanın derisini soymasını pişirmesini bile biliyorum. Domuz hariç her şeyi yiyorum" dedi.


'Survivor'a katılmak istiyorum'