Şişli Belediyesi'nin konser geliri öğretmenlere

Van'daki deprem mağdurlarına destek olmak amacıyla daha önce 'Türküler Van İçin' konserini düzenleyen Şişli Belediyesi, bu kez İstanbul Kongre Merkezi'nde çok sayıda pop sanatçısının katıldığı bir konsere imza attı.

Konserde Deniz Seki, Hande Yener, Demet Akalın, Gülşen, Burcu Güneş, Sibel Tüzün, Yeşim Salkım, Tuğba Özerk, Mustafa Ceceli, Murat Boz, Emre Altuğ, Keremcem, Levent Yüksel, Kutsi, Metin Arolat, Betül Demir, Berksan, Berkay ve Reyhan Karaca sahneye çıktı. Sanatçılara, Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası eşlik etti. Konserden elde edilecek gelir, Van’daki Öğretmen Evi’nin yapımında kullanılacak.

Deniz Seki “Popçular bir araya gelemez dediler ama biz birbirine kenetlenmeyi bilen bir yapıya sahibiz. Bunu da kanıtladığımızı düşünüyorum” dedi. Sunucu Banu Karakuş, Gülşen’in adını yanlış söyledi. Bunun üzerine Gülşen, SMS numaralarını söyleyeceği sırada “Aman sen söyleme” diyerek mikrofonu alıp anonsunu kendi yaptı.

Playback’e eleştiri
“Van İçin Pop” konserine katılan sanatçılarının şarkılarını canlı seslendirmek yerine playback okuması sosyal medyada eleştiri konusu oldu. Sosyal medyayı yakından takip ettiğini söyleyen Hazal, şarkısını bitirdikten sonra canlı bir şarkı daha söyledi.