Rox, Avea Escape To Musıc ile İstanbul'u salladı

Çarpıcı sesiyle müzik çevreleri tarafından Amy Winehouse'un tahtına aday gösterilen Rox; Garaj İstanbul'da verdiği konser ile müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı!

Doğumgünü olan hayranlarını sahneye davet eden Rox, onlara özel doğum günü şarkısı söyledi.

Türkiye'nin ve dünyanın en seçkin sanatçılarını müzikseverlerle buluşturmaya devam eden Avea; Escape to Music konserleri kapsamında İngiliz soul müziğinin en önemli isimlerinden Rox'u ilk kez Türk hayranları ile buluşturdu.

Avea’nın ana sponsorluğunda bu yıl ikincisi gerçekleşen Avea Escape To Music Konserleri kapsamında; 16 Aralık Cuma günü, Garaj İstanbul; R&B ve soul müziğini kendi tarzı ve eşsiz sesiyle yorumlayan Rox’u ağırlayarak muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı ve hayranları için albümlerini imzaladı..

Sempatik tavırları ve sahnedeki sergilediği muhteşem performansı ile dikkat çeken Rox, konser öncesi Türkiye’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten ifadesi ile hayranlarından büyük alkış aldı.

I don’t believe, No Going Back ve My Baby Left gibi en bilinen şarkılarını gece boyunca bitmek bilmeyen enerjisiyle seslendiren Rox’a yüzlerce hayranı eşlik etti.