Hollywood'da Türk piştisi

Cengiz Abazoğlu'nun tasarımları Hollywood'da kapış kapış. Dünyaca ünlü iki yıldız; modacının değerli taşlarla süslü kıyafetiyle pişti oldu...

Bu kez 'pişti' olma sırası Hollywood yıldızlarındaydı. ABD'nin en popüler televizyon programlarından "X Factor USA"nin jüri üyesi Nicole Scherzinger, önceki akşam yayına Cengiz Abazoğlu'nun tasarımı olan beyaz bir elbise ile katıldı. Büyük beğeni toplayan ve değerli taşlarla süslenen elbise, geçtiğimiz ay yapılan Country Music Academy ödül töreninde de sahnedeydi! Gecenin sunucusu Carrie Underwood da törene Cengiz Abazoğlu koleksiyonundan aynı elbise ile katılmıştı.

60 BİN DOLAR İDDİASI
Ünlü tasarımcı Abazoğlu bu güne kadar Britney Spears ve Paris Hilton gibi yıldızların kırmızı halıda tasarımlarını taşıdığını söyleyerek, "Bu gibi olaylar kaçınılmaz" dedi. Cengiz Abazoğlu, yarı değerli taşlarla süslü elbisesinin fiyatının ise iddia edildiği gibi 60 bin dolar olmadığını da açıkladı.

iKiSiNE DE ÇOK YAKIŞTI
Geçtiğimiz ay düzenlenen Country Music Academy ödül törenini sunan ünlü sanatçı Carrie Underwood da aynı elbiseyle sahneye çıkmıştı.