Seda Sayan o anları canlı yayında anlattı

Seda Sayan, Erol Köse ile yaşadığı o anları Beyaz Manşet'te anlattı. "Aslında benim onu parçalamam lazımdı."

Twitter'dan kavgalı olan Seda Sayan'la Erol Köse Günay Resteuran'ta düzenlenen' Cenk Koray Ekran Ödülleri" gecesinde birbirine girdi. Çıplak pozlarını Twitter'da paylaşam Erol Köse'ye oldukça kızgın olan "Kadırgalı" lakaplı ünlü sanatçı Seda Sayan, Erol Köse'yi görünce kendine hakim olamadı ve elindeki çantayı Erol Köse'nin kafasına geçirdi. Dışarıda ise Stelyo Pipis’in yanında çalışanları tarafından yumruklanan Köse, soluğu karakolda aldı.

"ÇANTAM ÇARPMIŞ OLABİLİR"

İşte tüm bu yaşananlara Seda Sayan canlı yayında açıklık getirdi. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ayşe Aral ile Tayyar Işıksaçan'ın sunduğu Beyaz Manşet programına telefonla bağlanan Sayan, o anları anlattı. Erol Köse'ye bir saldırı yapıldığından haberinin olmadığını belirten Sayan, "Beni azmettirici olarak göstermesi inanılmaz ama onun kafası böyle şeylere çalıştığı için... Ben onun nerede oturduğunu öğrendim, yanına gittim. Bilgi kirliliği vardı, ona tavsiyede bulundum, beynini temizledim, bunlar yanlış, bunlar doğru diye. Vurmadım belki çantam çarpmıştır. İster miydim, isterdim ama yapmadım. Küfür de etmedim. Gerçekten çok bilgi kirliliği vardı temizlensin istedim. Dışarıdaki saldırıyla ilgili hiç bir alakam yok" açıklamalarında bulundu.

"O KADAR BEYNİ PİS BİR ADAM Kİ..."

"Bana kadar onun gırtlağını sıkacak çok adam var ama herkes susuyor maalesef" diyen Seda Sayan, "Gidip sen nasıl iki yüzlü bir adamsın dedim, bir şey yapmadım, ben kadınım. Kendisi de söylüyor zaten bir şey yapmadı diye. O kadar beyni pis bir adam ki o, beni organize etmekle suçladı. Neredeyse çete başı ilan edecek. Ben hayatım boyunca kimseyi azmettirmem. Ben yaparım, ben adam gibi kadınım" şeklinde konuştu.

"KAPISINDA KÖPEK OLDUĞU TATLISES GELDİ PAVYONDAN"


Köse ile aynı ortamı paylaşmayı kendisine yediremediğini ifade eden Sayan, "O kadar beyjni pis bir adam ki o, bana leke atmak için pavyondan geldiğimi söylüyor. Ben pavyondan gelmedim, ben düğün salonlarından geldim. Ben pavyondan gelsem bunu davul çaldırarak söyleyecek yürekte insanım. Pavyondan gelen çok büyüklerimiz var bu camiada. Burada bile adam hala zehir saçıyor. Senelerdir kapısında köpek olduğu İbrahim Tatlıses geldi pavyondan" diye konuştu.

"ASLINDA ONU PARÇALAMAM LAZIMDI"

Erol Köse'ye sayısız dava açtığını belirten Seda Sayan, "Şimdi bir kaç tane dava daha açacağım. Orada bir tahrik var. Ben yine bir hanımefendi olarak orada durdum. Aslında benim onu orada parçalamam lazımdı. Kadınlarla uğraşan bir adam o. Terbiyesiz ahlaksız bir adam" dedi.

" Ben geçmişimde ne hata yapmışım? Yapadabilirdim. Hırsızlık mı yapmışım? 3 tane fotoğraf çektirdim diye kimseyi geçmişiyle yargılayamazsınız. Önemli olan şu an geldiğin yerdir" ifadelerini kullanan Kadırgalı, "Herkes kendi işine bakacak, herkes kendi kapısının önünü süpürecek bitti. Ben bu adamla sonuna kadar uğraşacağım. Benim ne olduğumu herkes biliyor" şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE


Seda Sayan o anları canlı yayında anlattı



Seda Sayan o anları canlı yayında anlattı