'Seda Sayan'ı hepimiz dün gece öğrendik'

Erol Köse o anları canlı yayında anlattı: "Seda Hanım'ı bilmiyormuşuz hepimiz dün gece öğrendik."

Twitter'dan kavgalı olan Seda Sayan'la Erol Köse Günay Resteuran'ta düzenlenen 'Cenk Koray Ekran Ödülleri" gecesinde birbirine girdi. Çıplak pozlarını Twitter'da paylaşan Erol Köse'ye oldukça kızgın olan "Kadırgalı" lakaplı ünlü sanatçı Seda Sayan, Erol Köse'yi görünce kendine hakim olamadı ve elindeki çantayı Erol Köse'nin kafasına geçirdi. Dışarıda ise Stelyo Pipis’in yanında çalışanları tarafından yumruklanan Köse, soluğu karakolda aldı.

Erol Köse, tüm bu yaşananları canlı yayında anlattı. TNT ekranlarında yayınlanan Petek Dinçöz'ün sunduğu Arım Balım Peteğim programına telefonla bağlanan ünlü yapımcı Erol Köse, 'Cenk Koray Ekran Ödülleri" gecesine davetli olmadığı iddialarına davetiyesini Petek Dinçöz'e gösterterek cevap verdi.

"ORGANİZE SİSTEM GÖRÜYORUM"

"Gecenin bir önemi vardı. Fakat maalesef ki bu hukuk dışı, bu gecenin amaç ve eylemini gölgede bırakacak hareketlerle ben kendi adıma değil, rahmetlinin ruhu rahatsız edildiği ve rahmetlinin ruhunu şaad edeceğimize, böyle bir olayla anılacak noktaya getirildiği için hicap duyuyorum" diyen Erol Köse, "Ve bir organize sistem görüyorum. Ben oraya geldim, benim oturacağım yer söylendi, oturdum ve yaklaşık 4 dakika sonra Sayın Seda Sayan hanımefendi geldi. yerimden bile kalkmadım çünkü o bayandır, sosyal bir ortamdaydık çünkü. hakaretleri belli bir seviyenin altındaydı. O seviyeye değil Seda Sayan kimse için kendimi düşürmeyeceğim için, ben tıp fakültesi mezunu asker bir babanın oğlu Erol Köse olarak asla o seviyeye inmeyeceğim için cevap dahi vermeden acı acı gülümsedim" açıklamalarında bulundu.

"Organize hareketin hiç bir gerekçesi olamaz" ifadesini kullanan Köse, "Sosyal medyada, google'a tıkladığınız da bütün gazetelerin arşivlerinde yer alan fotoğraflar gündeme gelmişse ve bize de bununla ilgili kameralar önünde soru sorulmuşsa, bizim cevabımız bunlar zaten aleni resimler cümlesi olmuştur. Seda Hanım bu konularla ilgili zaten yargıya gitmiştir. Kimse hakaret, fiili saldırı yapma cürretini gösteremez. Çünkü o zaman burası hukuk devleti olmaz. O yüzden gerekçesi ne olursa olsun şiddet ve hukuk dışı hareketleri yargı tarafından incelenir ve cezası verilir. Herkes kendi hakkını böyle aramaya kalksa burası Patagonya olur. Oysa burası Atatürk'ün hukuk devleti Türkiye Cumhuriyeti'dir" diye konuştu.

Erol Köse, "Ben hukuksuz olan, yasa dışı tek kelime veya google'da yazınca çıkmayan tek kelimenin sorumlusu olarak kendimi kabul etmiyorum. Bunların yeri yargıdır. Kaba kuvvetle kimse kendini masum gösteremez. Bana saldıran Stelyo Pipis’in tanımıyorum dediği kişi yardımcısıydı" ifadelerini kullandı.

"KİMSE SAHTE MASKELERLE GEZMESİN"

"Fotoğrafların son kullanma tarihi olmaz. Bunlar 100 yıl sonra da ortaya çıkar" diyen Köse, "Burada asıl olan şiddettir. Ban uygulanan sözel ve fiili saldırıdır. Bunu şiddetle kınıyorum. Ama esas kınadığım rahmetlinin gecesinin böyle anılması" dedi. Köse şunları söyledi:

"Kendi geçmişlerinden utanan insanlara sözüm şudur Geçmiş günahların gölgesi uzun olur kurtulamayız. Ben kurtulabiliyor muyum günahlarımdan? Ben sütten çıkmış ak kaşığım demedim, binlerce hatam var. Ama kimsede bu maskeli baloda sahte maskelerle gezmesin. İşte maskelerin nasıl düştüğünü görüyoruz."

"SEDA SAYAN'I DÜN GECE ÖĞRENDİK"

Petek Dinçöz'ün "Seda Ablayı da hepimiz biliyoruz" sözleri üzerine Erol Köse, Yok Seda Hanım'ı hepimiz bilmiyormuşuz. Hepimiz dün gece öğrendik. Bir merhumun gecesinde, fütursuzca kameraların önünde sözel ve fiziksel saldırılara geçebilecek bir bayan olduğunu dün gece öğrendik. Yarımcılarını dışarıda üzerime saldırttığını dün gece öğrendik" diye çıkıştı.

Bunun üzerine Dinçöz, "Sinirlerine hakim olamamıştır diyince Köse de "Sinirlerine hakim olamıyorsa sinir hapı alsın gelsin" karşılığını verdi.

Erol Köse, Bana bir şiddet uygulandı ben yasal olmayan hiçbir şeyi yapmadım, yapmamaya da devam edeceğim. Kendini hukukun üstünde bulan herkesi de lanetliyorum. Misli cezalarını da yargıda alırlar diyorum. Ben kişilik haklarımı devletime ve yargıya emanet etmiş bir insanım" şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE


'Seda Sayan'ı hepimiz dün gece öğrendik'