Öykü Çelik: Eski sevgiliden dost olunuyormuş

Tuğçe Özbudak'ın hafta sonları yayınlanan "Beyaz Mutfak" isimli programının konuğu Ezel Akay'ın yönetmenliğini yaptığı " Burası Osmanlı" dizisinin başrol oyuncularından Öykü Çelik oldu.

Ayrıca iki yakın arkadaş olan oyuncular samimi sohbetleri ile dikkat çektiler. Canlı olarak Beyaz TV ekranlarında yer alan proğramda Öykü Çelik samimi ve cesur itiraflarda bulundu. Çelik'e eski sevgilisi oyuncu Tolga Karel ile ilgili sorular sorulduğunda ise başarılı oyuncu, "Tolga Karel ile eski sevgili olabiliriz ancak profesyonel bir oyuncu olarak işimizi yapmak zorundayız. Karel'le arkadaşız aynı dizide oynamak biz rahatsız etmiyor. Önceden eski sevgiliden arkadaş dost olmaz derdim fakat oluyormuş, biz sette çok iyi bir arkadaşız" şeklinde konuştu. Program çıkışı Astoria Alışveriş Merkezinin içinde bulunan Coco Clementine'de kahve içen iki arkadaş neşeli tavırları ile de dikkat çektiler.

CANLI YAYINDA EVLİLİK TEKLİFİ!..
"Beyaz Mutfak"ı hazırlayan ve sunan Tuğçe Özbudak'ın Twitter'ına canlı yayın konuğu Öykü Çelik adına bir evlenme teklifi yapıldı. Gizli bir hayranından evlilik teklifini duyan başarılı oyuncu, "Eğer teklif ciddi ise stüdyonun kapısına gelsin" diye espirili bir şekilde yanıt verdi.