İlaç almadan uçağa binemiyorum

Güzel sunucu Tanem Sivar, uçaktan çok korktuğunu ifade ederek, "İlaç almadan uçağa binemiyorum. Yanımdaki kurban kimse o gün onun için daha da zor oluyor" dedi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Sema Eren ile Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu Böyle Bir Şey Var Mı? Programının bugünkü bölümüne ünlü sunucu Tanem Sivar ile oyuncu Volkan Severcan konuk oldu. En büyük korkusunu anlatan Sivar, canlı yayında Severcan'ın kahve falına baktı.

En büyük korkusunun uçağa binmek olduğunu söyleyen Tanem Sivar, "İlaç almadan uçağa binemiyorum. Yanımdaki kurban kimse o gün onun için daha da zor oluyor. Dönüyorum ve sadece konuşuyorum. 10 saatse 10 saat, üç saat üç saat durmadan konuşuyorum" diye konuştu.

Bununla ilgili internette pilotların açtığı kursu bile bitirdiğini belirten Sivar, "Yine de fayda etmedi. Ama çok korkmuyorum ki binebiliyorum, bazıları hiç binemiyor. Fakat hakikaten burnumdan geliyor. Gerçekten çok kötü oluyorum, düşününce bile rahatsız oluyorum" şeklinde konuştu.

Canlı yayında Volkan Severcan'ın kahva falına bakan güzel sunucu, "Sahnede devleşen inanılmaz bir oyuncu görüyorum. Bir Afife Jale ödülü mü desem, New York'ta Broadway'de görüyorum sizi kızınızla birlikte" dedi. BEYAZ GAZETE

İlaç almadan uçağa binemiyorum