Cem Uzan'dan Derin Mermerci'ye yıldönümü hediyesi

Derin Mermerci ile Cem Uzan ilişkisinde; yüzük var nikah yok! Kaçak işadamı, 1 yıl önce 200 bin dolarlık yüzük aldığı aşkına 2. nişan yüzüğünü de taktı.

Geçtiğimiz Ekim ayından beri aşk yaşayan Derin Mermerci ile Cem Uzan'ın evlilik planları gerçekleşemedi. Aralık 2010'da kaçak işadamının hediye ettiği 200 bin dolarlık yüzüğünü gazetecilere göstererek "Nişanlandık" mesajı veren sosyetik güzele; Cem Uzan yeni bir yüzük hediye etti. Derin Mermerci'nin yeni yüzüğü de göz kamaştırıcıydı.

Derin Mermerci'nin pırlanta yüzüğünü hiç çıkartmaması dikkat çekti. Sosyetik güzelin; yaklaşık 150 bin dolarlık yeni yüzüğünün Cem Uzan'ın kendisine nişanlanmalarının birinci yıldönümü şerefine hediye ettiği öğrenildi. Kaçak işadamının; 2. kez nişan yüzüğü hediye ettiği sevgilisine ne zaman nikah yüzüğü takacağı ise merak konusu oldu.

'NiŞANLANDIK' MESAJINI BÖYLE VERDi

Sosyetik güzel, geçtiğimiz Aralık'ta katıldığı bir partiden çıkarken kendisini görüntüleyen gazetecilere 200 bin dolarlık nişan yüzüğünü göstererek "Evleniyoruz" mesajı vermişti.