Vahide Gördüm mükemmel bir insan

Vahide Gördüm'ün rahatsızlığı sırasında bile işine gösterdiği saygı,özen,özveriye yakından tanık oldum. Onu bir süre göremeyeceğimiz, özleyeceğimiz için üzüldük elbette.

Onun dışında zaten birkaç ay sonra aramızda olacak. Bu geçici bir ayrılık. Vahide Gördüm öylesine güçlü ki, bu süreci de kendine katmayı, bunu deneyimlemeyi ve oyunculuğuna katkı sağlamayı bilecektir. Kaldı ki, oyunculuk tecrübesi inanılmaz zengin olduğu halde.

Hayranların özellikle genç kızlar, kalbini merak ediyor. Var mı kalbinin sahibi?
Öyleyse ben de öncelikle ve özellikle genç kızlara şunu belirteyim ki, onlarla olan ilişkimiz, iletişimimiz, karşılıklı sevgi ve saygımız çok başka. Çok uzun süreli ve güven verici bir ilişkimiz olacak. Kalbime gelince... Evet, bir süredir bende değil (gülüyor).

O zaman Çağatay Ulusoy aşkla tanıştı, öyle mi?
Bu konu geçen yıl sorulsaydı, bana çok yabancı bir duygu derdim. Şimdi ise tanışıklığımız oldukça samimi kendisiyle (gülüyor).

Çağatay Ulusoy kimliğini açıklamadığı sevgilisini bize biraz anlatabilir mi?
Her şeyden önce doğal. Bu hem dış, hem de iç güzellik anlamında. Kendine neyin yakıştığını bilen ve özgüvenle yürüyen birisi. Bu arada esmerleri çekici bulduğumu söyleyebilirim. Güçlü, ne istediğini ya da neyi hiç istemediğini bilen, inatçı, dik başlı ve güzel...

Oyuncu ve model olarak kendine iyi bakmak durumundasın. Özel olarak uyguladığın formüllerin var mı?
Sette çok ağır olmasa da yüzüme makyaj uygulanıyor. Eve geldiğimde hemen temizliyorum. Sürekli kullandığım bir toniğim var, sonrasında bir kaç damla nemlendirici serum ve gece kremi kullanıyorum. Göz kremi de kullanıyorum ama bana sorsanız bunların sırasını unuturum zaten. Sürekli hatırlatılmasa ben yapmaya üşenirim.

Spor dışında, gitar çalmayı ve kara kalem resim yapmayı seviyorsun. Bir gün gitarınla sahneye çıkmak ya da resimlerinle sergi açmak gibi fikirlerin var mı?
Bunlar hobilerim, profesyonelliğe geçer mi bilmiyorum!

Oynamayı çok istediğin bir rol, canlandırmak için sabırsızlandığın bir karakter var mı?
Her projede birbirinden çok farklı karakterler canlandırmak istiyorum. Bunun oyunculuğuma da çok katkısı olacağını da düşünüyorum. Akıl hastasını, bir psikopatı, bir bağımlıyı, bir kaybedeni... Kısacası her rolü denemek isterim.

Yeni projelerinden söz eder misin?
Dizi şu anda tüm vaktimi alıyor. Ancak çeşitli reklam ve sinema filmi teklifleri var. Zaman bulduğumda mutlaka bunları değerlendirmek istiyorum.