'Görünen her şey planlı'

Manken Simge Tertemiz'in o iddialarını iş adamı eşi Murat Kadıoğlu yalanladı. Kadıoğlu, "Görünen her şey planlı" dedi.

Bir ay önce anne olan manken Simge Tertemiz, iş adamı eşi Murat Kadıoğlu'na kendisini darp ettiği ve ihanet ettiği iddiasıyıla boşanma davası açmış ve dün konuk olduğu Arım Balım Peteğim programında eşiyle yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğulmuştu.

Tertemiz'in Arım Balım Peteğim'deki açıklamalarına Kadıoğlu, Saba Tümer'le Bugün programında cevap verdi. Kadıoğlu, "Planlı değil mi? Her şey ortada. 4,5 aylık hamileyim diye karşıma çıkıyor, zoraki bir evlilik yapıyorsun. Bir de son günlerde kadına şiddet olayları çok gündemde ondan etkilendi galiba. Hangi cani, çocuk varken vurabilir. Karalamak için başka şeyleri bahane etseler daha iyi" şeklinde konuştu.

Tertemiz'in, "Benle ayrıldıktan sonra en yakın arkadaşım Şebnem Schaefer ile görüşmüş. Ben onu tekrar affettim" açıklamalarına ilişkin ise Kadıoğlu, "Tutarsız. Bir diyor ki, benle ayrıldıktan sonra Şebnem'le beraber oldu diyor, bir de affettim diyor. Gazetelere bakın Şebnem’e demediğini bırakmadı. Kızın hiç suçu yok" diye konuştu.

Hiç bir zaman Simge Tertemiz'e ihanette bulunmadığını söyleyen Kadıoğlu, "Görünen her şey planlı gibi gözüküyor" dedi.

"Simgeyi sevmiyorum" diyen Murat Kadıoğlu, "Şu olaylar olmasaydı evet diyebilirdim ama bu olayla çok kötü yaptı. Programa gidip ağlaması. Belli yani her şey ortada. Herkes bana bu kadın seni rezil ediyor dedi" ifadelerini kullandı.

Kadıoğlu'nun eski eşi Sibel Erenel de yayına telefonla bağlanarak iddialara açıklık getirdi. BEYAZ GAZETE

'Görünen her şey planlı'