Gülben Ergen bayramın 2.günü sahne aldı

Gülben Ergen, Kurban Bayramının ikinci günü Kıbrıs Lefkoşa Golden Tulip Otel'de sahne aldı.

Aynı albümden Serdar Ortaç imzalı “Yarı Çıplak”tan sonra Ersay Üner’e ait “Tesadüf” şarkısı ile müzik listelerine kısa sürede zirveye yerleşen Gülben Ergen, Kurban Bayram’ın ikinci günü Kıbrıs Lefkoşa Golden Tulip Otel’de sahne aldı.

Gülben Ergen’in bayram sürprizi…

2011 yazının hit, internet kullanıcısının en çok tıkladığı şarkısı “Şıkır Şıkır” ile konsere başlayan Gülben Ergen yaklaşık iki saate yakın bir süre sahnede kaldı. Tuvana Büyükçınar imzalı sıvama payet straples özel dikilmiş bir kostüm giyen sanatçı, sade makyajı ve yeni kesilmiş kahkül saç imajı ile hayranlarının karşısına geçerek sürpriz yaptı.

Kıbrıs’lıların haricinde Almanya, İstanbul ve Londra’dan gelenlerin tıklım tıklım doldurduğu, kapılardan taşan büyük bir kalabalığın izlediği konser son derece keyifli geçti. Taşkın Sabah yönetimindeki orkestrası ile muhteşem bir konser performansı sergileyen Gülben Ergen’e, Kıbrıs’a gelirken küçük oğlu Ares’te eşlik etti. Konser saatinde seyirciler arasında olmayan Ares, ertesi gün Antalya konseri içinde gelecek.

Gülben Ergen sahnede “Benimde canım var bende insanım” şarkısını kendine hediye ederek izleyenlerden alkışla yanıt aldı.

Hem göze hem kulağa hitap ederek unutulmaz bir geceye gene imza atan Gülben Ergen, Kıbrıs’a gelirken aynı uçakta bulunan sanatçı arkadaşlarını soran muhabirlere “hepsine iyi bayramlar diyorum” dedi.

Bütün yaz Şıkır Şıkır şarkısı ile 2011 hitine imza atan Gülben Ergen, Seyhan Müzik etiketli yeni albümü "Hayat Bi Gün" ile en çok satan albümlerden birinin sahibi olarak zirveyi elden bırakmadı.