Deniz Seki , pişti olmak istemedi

Bayramın 2.günü Calista Luxury Resort'de sahne alan Deniz Seki mükemmel sahne performansıyla konuklara unutulmaz bir bayram ziyafeti yaşattı. Deniz Seki sahneye önce dar, göğüs dekolteli ,taşlı saten beyaz bir elbiseyle çıktı.Daha sonra ise ünlü şarkıcı siyah ,göğüs dekolteli bir elbise seçerek izleyenleri büyüledi.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki , Calista Luxury Resort’e konserden bir gün önce geldi. Nedeni ise güzel şarkıcının eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici’nin de Kurban Bayramı’nda Antalya’da başka bir mekanda aynı zamanlarda sahne alacağıydı. Ünlü şarkıcı Deniz Seki havaalanında eski sevgilisiyle pişti olmamak ve tatil yapmak amacıyla bir gün öncesinden Calista Luxury Resort’e geldi.

NAZARA GELDİ

Deniz Seki, bayramın 2.günü Calista Luxury Resort’de sahneye çıkarken, konserinin ilk dakikalarında ,uzun elbisesinin azizliğine uğradı.Şarkıcı Deniz Seki , konserde nazara geldi ve az daha düşüyordu.Güzel sanatçı bu ufak olayı atlattıktan sonra muhteşem sesiyle gelen misafirleri büyüledi.

FAZLA KİLOLARI GÖZDEN KAÇMADI

Calista Luxury Resort’de bayramın 2.günü sahne alan başarılı şarkıcı Deniz Seki’nin fazla kiloları yine dikkatlerden kaçmadı. Sahnenin ilk bölümünde tercih ettiği beyaz,saten dar elbisesiyle güzel şarkıcı Deniz Seki’nin aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

UFUK YILDIRIM İLE DÜET
Bir zamanların popüler grubu Ufuk,İzel,Çelik üçlüsünden Ufuk Yıldırım , Calista Luxury Resort’te sahne alan başarılı şarkıcı Deniz Seki’nin piyanisti olarak sahnede yerini aldı. Deniz Seki, kendisine ait olan Adaletsiz Seçim adlı şarkısını Ufuk Yıldırım ile düet yaparak izleyenleri büyüledi.

DENİZ SEKİ ‘TUTTU FIRLATTI’
Güzel şarkıcı Deniz Seki,bayramın 2.günü sahne aldığı Calista Luxury Resort’de repartuarını geniş tuttu. Eski şarkılardan, yeni şarkılara kadar hatta bu seneye damgasını vuran Gökçe’nin ‘Tuttu Fırlattı’ parçasını söyledi.