'Beni Unutma'ya City's de gala!

Yönetmenliğini Özer Kızıltan'ın yaptığı senaryosunu Burak Göral'ın yazdığı müziklerini Anjelika Akbar'ın yaptığı "Beni Unutma" filminin galası önceki akşam City's Citylife sinemalarında yapıldı.

Hiç beklemedikleri bir anda tanışan ve büyük bir aşk yaşayan iki genç insanın hikayesinin anlatıldığı filmin başrollerini Mert Fırat'ın , Açelya Devrim Yılhan,Tuba Ünsal,Melis Babadağ,Aliye Uzunatağan ve Kenan Ece paylaşıyor.Filmin başrol oyuncularından Mert Fırat'ın aynı saate tiyatro oyunu sahnesi olduğu için galaya katılamazken tüm oyuncu ve teknik ekip galaya katılıp filmi hep birlikte izledi. Galaya eşiyle el ele katılan Tuba Ünsal " Bence fimimiz güzel naif ve önümüzde dönemde konuşulacak bir aşk filmi.Senaryosu benim bu zamana kadar okuduğum en derin en etkileyici en özenle yazılmış senaryoydu."dedi.

Açelya Devrim Yılhan " Son derece gerçek ve samimi bir film olduğuna inanıyorum. Biz set ortamında biz bunu yaşadık ve şaşırtmaya çalıştık.Umarım bizim hissettiğimiz şeyi seyirci de hisseder."dedi. Yakışıklı oyuncu Kenan Ece, "Bu çok duygusal bir aşk filmi. Senaryoyu elime alıp okumaya başladığımda hüngür hüngür ağlamıştım."dedi.