Simge Tertemiz hüngür hüngür ağladı

Ünlü manken Simge Tertemiz, eşiyle olan yaşadıklarını anlatınca cnalı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Bir ay önce anne olan manken Simge Tertemiz, iş adamı eşi Murat Kadıoğlu'nun kendisiyle evlenmeden bir süre önce eski eşinden bir kızı olduğunu öğrendi. Eşine hesap sorunca da bıçak çekip yüzüne yumruk yediğini iddia eden Tertermiz, bu gerekçeyle boşanma davası açtı.

34 günlük bebeğiyle evinden ayrılan Tertemiz, TNT'de yayınlanan Arım Balım Peteğim programında eşiyle yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

"ARKADAŞIMLA BERABER OLDU"

Bir dönem Kadıoğlu ile 8 ayrı kaldıklarını belirten Tertemiz, "Benle ayrıldıktan sonra en yakın arkadaşım Şebnem Schaefer ile görüşmüş. Biz 8 ay ayrı kaldık sonra tekrar barıştık. Demek ki, içimdeki bir şeyleri bitirememişim ki tekrar affetim" şeklinde konuştu. "Ama bunun altında bir şey yok, sadece sevdiğim için affetmiştim" diyen Tertermiz gözyaşlarına boğuldu.

"KİMSE BANA SORU SORMASIN"

"Hiç sevmiyorum böyle şeyleri konuşmayı" diye konuşan Simge Tertemiz, "Lütfen sizden rica ediyorum ben şu anda loğusayım, süt veriyorum. Bu psikolojiyi kaldıramıyorum lütfen bu konuyu kapatalım, sadece güzel şeylerden konuşalım. Hiçbir şekilde bir yerde de açıklama yapmayacağım. Kimse lütfen beni sıkıştırıp soru sormasın" ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE


Simge Tertemiz hüngür hüngür ağladı