Mustafa Topaloğlu Beyaz Gazete'ye içini döktü

Sanat dünyasındaki çarpık ilişkilerin devam ettiğini belirten Mustafa Topaloğlu, "Herkes aklını başına alsın. Bana uzaydan bilgiler geliyor. Deprem başta olmak üzere, ülkede yaşanacak her şeyi önceden biliyorum" dedi.

Mustafa Topaloğlu Beyaz Gazete'ye birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türk halkı beni anlamadı diyen Topaloğlu, ”Ben bir gaf yaparak gündeme gelmedim. Sadece yaşadıklarımı ve maneviyatımı anlatmak istedim. Bu da hep yanlış anlaşıldı. Ben uzaylılarla görüşüyorum dediğimde biliyorum ki insanların bir çoğu bana güldü. Hep eğlendiren hep güldüren taraf olduk ancak kimse işin gerçek yanını merak etmedi. Çıktığım kanallarda bile adeta dalga geçildi. Şimdi beni yeni yeni anlıyorlar. Benden sonra kaç kişi çıkıp uzaylıları gördüm dedi. Onlara inandılar. Bu yüzden biraz kırgınım" dedi.

SANATÇILAR BİR BÖCEK GİBİ HER YERE S*ÇAR
Gerek sinema gerekse sanat dünyasında akıl almaz şeylerin yaşandığını vurgulayan Mustafa Topaloğlu, ”Bizim sanatçı milleti bir böcek gibi her yere s*çar. Kimin üstüne kalırsa o kobay seçilir. Herkes aklını başına almalı. Biz sanatçılar halka örnek olmalıyız. Böyle fuhuşla ya da uyuşturucuyla iyi örnek olunmaz. Keza o sevenleriniz sizi artık kale almadıkları gibi sizi bir anda bitirirler. Bunların ana nedeni eğitimsizlik, cehalet ve birden şöhret olup parayı bulmaktan geçiyor.” diye konuştu

DEPREMİ ÖNCEDEN BİLİYORUM
1999 depreminde Düzce’de olduğunu söyleyen Topaloğlu, sözlerine şöyle devam etti. ”Düzce depremi olmadan bir gün önce 2 arkadaşımı alıp berbere götürdüm. Berberde söyledim deprem olacağını. Bir gün sonra deprem oldu. O zaman da söylemiştim ama kimse bana inanmadı. Hatta o dönem bir programa çıkarak anlatmıştım . İnsan bedini pozitif yada negatif enerjileri alıyor. Bakın şimdiden söylüyorum , pek yakında ülkemizde büyük bir deprem olacak. İnşallah bu bir felaket olmaz”

TEKSAS' DAN ÇİZME ALDI
Çocukluğunu kovboy filmleri izleyerek geçirdiğini belirten Topaloğlu, “Hep merak ederdim bu kovboyların çizmelerini. Geçenlerde bir arkadaşım 'Amerika’ya gidiyorum' dedi. O'na bana bir kovboy çizmesi al demiştim, sağolsun almış. Çok önemli yerlere giderken çizmemi yanımdan hiç ayırmıyorum. Artık benimde bir kovboy çizmem var” dedi.

Mustafa Topaloğlu Beyaz Gazete'ye içini döktü

HİLMİ TOPALOĞLU'NUN BAYRAĞI DALGALANACAK
Bir dönemlere damgasını vuran Prestij müzik firmasını yeniden açtık diyen Topaloğlu,”Kardeşim Hilmi Topaloğlu o firmayı tırnaklarıyla kurup bu ülkeye bir çok star sanatçı yetiştirdi. Sonu belki acı bitti ama. Ben o firmayı yeniden kurdum. Şimdi bir çok yeni sanatçıya albüm yapıyoruz. Ben de kendi albümüm artık Prestij'den çıkartacağım. Hilmi Topaloğlu’ nun diktiği o bayrağı yeniden şahlandırıp eskisinden de güçlü yapacağım” şeklinde konuştu.

KURBANI KÖYDE KESERİM
Toprakla iç içe yaşamaktan huzur bulduğunu hatırlatan Topaloğlu, ”Ben köyde büyümüş köylü çocuğuyum. Her fırsatta köyüme giderim. Kısmet olur ise bu bayrama da köyümde gireceğim. Kurbanımı orada kesip çocukluk arkadaşlarımla hasret gidermek istiyorum. Beyaz Gazete aracılığı ile tüm vatandaşlarımın bayramını tebrik ediyorum. Tüm günleri bayram tadında olsun” dedi.