Ulusoy: 'Erkekler bu kıyafetlere bayılacak'

AdL marka yüzü başarılı manken ve oyuncu Özge Ulusoy 'Genç ve kendine güvenen çarpıcı kadın şıklığının imaj çekimini Arkeoloji Müzesi'nde gerçekleştirdi.

Özge Ulusoy “Arkeoloji Müzesi’nin büyülü atmosferinde gerçekleştirdiğimiz bu çekim, tarih ve modanın bir araya geldiğinde yarattığı muhteşem etkinin sonucudur. Ayrıca bu yıl moda için değişik ve renkli bir yıl olacak. Giydiğim her kıyafette kendimi çok iyi hissettim. Saten kumaşlar, leopar desenler, drapeler, dantel ve zarif işlemeli elbiseler kadınları gecenin yıldızı yapmaya aday önerilerim. Bu koleksiyon önce bayanları, sonra da bu kıyafetleri giyen kadınları gören erkekleri etkisi altına alacak”dedi.

Koleksiyonun fotoğraf çekimi Tarihi Arkeoloji Müzesi’nde, 25 kişilik ekip tarafından muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. Çekimi moda dünyasının başarılı fotoğrafçısı Lara Sayılgan yaparken, stylingini Ceyhan Sunter üstlendi. Sahnenin en son beklenen ismi ve gecenin ışıltılı kadını

Şık kokteyl elbiselerindeki drape detayları ve kullanılan farklı kumaş katlama teknikleri koleksiyonu diğer gece elbiselerinden farklı kılıyor. Bu sezonun olmazsa olmazı Jakar kumaşlar ve leopar desenler bu temada NightZoom kadının cazibesini öne çıkarıyor.


Ulusoy: 'Erkekler bu kıyafetlere bayılacak'