Canlı yayında aşkını itiraf etti

Show TV ekranının gülen yüzü Saba Tümer yine fark yaratacak bir programla seyirci karşısına çıktı. “Saba Tümer İle Bugün”'e konuk olarak Alişan, Demet Akalın ve Seda Önder katıldı. Alişan, Demet Akalın'ın vokalisti olan yeni sevgilisi Seda Önder ile olan aşkını canlı yayında itiraf etti.

Saba Tümer İle Bugün” programında aşkını itiraf eden Alişan’ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Alişan, single çıkarmaya hazırlanan sevgilisi Seda Önder’e kol kanat gereceğini söyledi. Programa konuk olan Demet Akalın ile Alişan düet yaptıkları şarkılarla izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

ÇAĞLA’YA KIRILDIM
Ünlü şarkıcı Alişan, bir dönem beraber program yaptığı Çağla Şikel’e olan kırgınlığından da bahsetti.

Konuyu anlatan Alişan; “Kanal ile asker dönüşü kışlık program yapmak için anlaşmıştık. Ancak döndüğümde Çağla’nın eşiyle program yapmaya karar verdiğini öğrendim. Benim bundan haberim yoktu. Sonradan oldu. Bir darbe yedim onlardan. Bunu Çağla’nın yüzüne de söyledim. Beni niye oyaladın dedim. Kendisine çok kırıldım. Bu kadar yıllık arkadaşlık ve birlikte ekmek yemişliğimiz var. İşin içine maddi şeyler girince işler değişti. Bütün bunlar yapılırken Emre hiçbir şey yokmuş gibi davranıyordu. Benim isyanım son ana kadar bana söylememiş olmasıydı. Böyle olunca bir sezonu kaybettim. Askerden dönünce programa başlayacaktım. Bütün planlarım alt üst oldu. Bu olaylar olduktan sonra bir araya geldik. Ama ben bir daha Çağla ile çalışmam. Çünkü böyle bir şey beklemiyordum O'ndan. Beni kıran şey, programında adımı bile ağzına almadı. Ona mesaj attım. Bana yaptıkları konusunda ağlamaklı oldum. Kalp kırılınca tamir olunmuyor” dedi.