Muhteşem Yüzyıl'ın “Kanuni”si Göztepe Parkı'nda….

İzlenme rekorları kıran 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde “Kanuni Sultan Süleyman”ı canlandıran başrol oyuncusu Halit Ergenç ile eşi Bergüzar Ergenç'i, Göztepe Parkı karşısındaki İtalyan pizzacı Rossopomodoro'da görüntüledi.

Bir açıklama yapmayacağını söyleyen Ergenç’in, mekâna 17 yaşındaki kardeşi Mehmet Ergenç’in doğumgünü kutlaması için geldiğini öğrendik. Kazım İşmen Lisesi’nde son sınıf öğrencisi olduğunu bildiğimiz Mehmet Ergenç ile birlikte diğer kardeş Ahmet Ergenç’in de masada olduğunu gördük. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema TV bölümü öğrencisi olup, aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Opera eğitimi de alan Ahmet Ergenç’in, ikinci Ergenç olarak hazırlandığını tarihe not düşüyoruz.

Ergenç’lerin masasındaki diğer konukların ise, Mehmet Ergenç’in dershane arkadaşları olduğunu öğrendik. Mehmet Ergenç, gelecek yıl katılacağı üniversite sınavlarında iyi bir derece almak için, Erenköy’de bulunan ünlü BAYPİ Eğitim’de sınavlara hazırlanıyor.

Muhteşem Yüzyıl'ın “Kanuni”si Göztepe Parkı'nda….

Konuklar fotoğraf çektirme yarışına girdi…

Gece boyunca, Rossopomodoro’da bulunan İtalyan konuklar dahil herkes sanatçı ile fotoğraf çektirme yarışına girdiler. Basın mensubu olarak bize “HAYIR” diyen Halit Ergenç, hiçbir konuğu kırmadı ve hepsiyle tek tek fotoğraf çektirdi. Çekimler yapılırken bir kare gözümüze takıldı ki, o da 14 yaşındaki Göztepeli Sinan Gedik ile çekilen kareydi. Bu karedeki ilginç tesadüf ise, ikilinin birbirlerine neredeyse tıpa tıp olarak benzenmeleriydi.