'Oyunculuk istemiyorum, tv programı istiyorum'

Demet Kutluay, bir televizyon programı yapmak istediğini belirterek, "Oyunculuk istemiyorum çünkü çok zor. Ben öyle mutlu olamam" dedi.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün programına konuk olan Demet Kutluay, ailesi ve planlarıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay ile evlendikten sonra kabuğuna çekilen eski manken Demet Şener Kutluay, çocuklarını büyüttükten sonra da kendi mesleği ile ilgili bir şeyler yapmaya devam edeceğini ifade etti. Kutluay, "Güzel bir program olabilir ama şu anda televizyonların dönemi öyle bir şeye müsait değil" dedi.

Oyunculuk istemediğini belirten Demet Kutluay, "Çünkü çok zor. Ben öyle mutlu olamam. Sabah kalkacağım çocuklarımla, İbrahim'le kahvaltı edebilmeliyim, çocuklarımı okula bırakabilmeliyim, İbrahim’in özel bir gününde yanında olabilmeliyim. Ben öyle mutlu oluyorum. Sen işini yap, ben işimi yapayım durumunu bende İbrahim de sevmiyoruz. Beraber olmayı, aile olmayı seviyoruz" diye konuştu.

"Oyunculuğun ne saati belli ne günü belli" diyen Kutluay, "Bir dizi haftanın 6 günü çekiliyor. Film olsa olabilir. Ama içinde her şeyin olduğu bir program yapmak istiyorum" şeklinde konuştu.

"ARAMIZDA KISKANÇLIK YOK"

Eşi İbrahim Kutluay ile aralarında anormal kavgalarının olmadığını söyleyen Demet Kutluay, "Tartışmalarımız tabiî ki oluyor. Kim kızgınsa o biraz daha geri plana geçiyor. Tabiî ki ben onun sinirli dönemlerini kontrol etmeye çalışıyorum. Çocuklarla ilgili inatlaşmamaya çalışıyorum. Onun dışında tartışmalarımız olmaz. O istediği yere gider, ben giderim. Aramızda kıskançlık olmaz" ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE


'Oyunculuk istemiyorum, tv programı istiyorum'