Miranda Kerr, Türkiye'ye geliyor

Avrupalı ünlü organizatör Carlos Mundy, Türkiye pazarına girdi. Mundy, starları Türkiye'ye getirecek. İlk gelen isim ise Miranda Kerr olacak

Avrupa'da ‘starların kulağına fısıldayan adam’ olarak tanınan ve dünya starlarını Avrupa’daki organizasyonlara getiren İspanyol organizatör Carlos Mundy, Türkiye’de Flash Model&Event Tree şirketinin sahibi Cemal Dindar’la anlaşma imzaladı. Mundy, dünya starlarını Türkiye’ye getirecek. İlk olarak geçen hafta bir açılış için Sting’in kızı Coco Sumner’ı getiren Mundy’yle İstanbul’da konuştuk. Mundy, Avustralyalı top model Miranda Kerr’in bir firmanın katalog çekimleri için 2 ay sonra Türkiye’ye geleceğini söyledi ve ekledi: “Ekonomik kriz nedeniyle starların çocukları revaçta! Clark Gable’ın torunu Clark, Arnold Schwarzenegger’in oğlu Patrick, Melanie Griffith’in kızı Dakota, Jack Nicholson’ın kızı Lorraine çok ilgi görüyor ve hepsi Türkiye’ye gelmeye hazır!” İşte Mundy’nin Türkiye’ye yönelik planları:

"GETİREMEYECEĞİMİZ KİMSE YOK!"

*** Yaptığınız iş tam olarak nedir? Menajerlik mi organizatör mü?

Benim dünyadaki tüm ünlülerin menajerleriyle özel anlaşmam var. Onlarla direkt görüşüyorum. Aynı zamanda, bir organizasyon şirketim var. İlk başta benim model ajansım vardı. Sonra 25 yıllık ajansımı kapattım ve organizasyon işine başladım. Bu işle birlikte dünya starlarıyla ve onların menajerleriyle tanıştım. Başka organizatörlerin ulaşamadığı starları İspanya başta olmak üzere tüm Avrupa ülkelerindeki etkinliklere getirmeyi başardım.

*** Nasıl başarıyorsunuz bunu?
Ortağım Los Angeles’ta yaşıyor ve starlarla yüz yüze görüşüyor.

*** Bire bir tanıştığınız ünlüler kim?
Sophia Loren, Mariel Hemingway, Melanie Griffith, Joan Collins, Marisa Berenson, Karolina Kurkova, Annetta Bening, Dalai Lama gibi isimlerle özel dostluğum var. Antony Quinn’le de yaşarken aram çok iyiydi.

*** Türkiye’de Flash Model&Event Tree’yle anlaşma imzaladınız, starları getirmek için. İlk etapta kimler gelecek?
İlk etapta Miranda Kerr’i getireceğiz. Kendisiyle kontakt kurduk, Türkiye’ye gelmeye hazır. Bir markanın katalog çekimini Türkiye’de yapacağız. Daha sonra da Türk firmaların istediği herkesi getirmeyi düşünüyoruz. “O buraya gelmez” diye düşünmesin kimse! Doğru yaklaştıktan sonra, Türkiye’ye getiremeyeceğimiz kimse yok.

SHARON STONE VE ROBBIE WILLIAMS KAPRİSLİ

*** Starlarla iletişim kurmanın sırrı nedir?

Uzun yıllardır bu işi yaptığım için starların hassas noktalarını biliyorum. Bu işte güven ve saygı çok önemli. Organizasyonlarda çok titiz çalışırım. Starlarda onların menajerleri de bunu iyi bilir. Bana güvenirler. 25 yıl üst seviyede iş yaptım.

*** Starların kaprisleri oluyor mu?
Özellikle müzisyenler kaprisli! Hollywood yıldızlarından Sharon Stone çok kaprisli biri. Bir fotoğraf kampanyası için İspanya’ya gitmişti. Kimseyi 25 metre yakınına yaklaştırmıyor. Robbie Williams ise kaldığı otel odasını siyaha boyatmıştı.

Sting’in kızından sonra sıra kimde?

*** Starların çocukları artık büyüdü ve revaçta! Siz de en son Sting’in kızı Coco Sumner’ı getirdiniz Türkiye’ye. Sıradaki kim?
Avrupa’da ekonomik kriz var. Starlar yüksek fiyat istiyor. Onların çocuklarını getirmek daha ucuz. Çok da ilgi görüyorlar. Firmalar bütçelerini düşünüyor ve iyi verim alıyorlar. Önce Coco’yu getirdik Türkiye’ye. Sonra Clark Gable’ın torunu Clark Gable, Arnold Schwarzenegger’in oğlu Patrick, Melanie Griffith ve Don Johnson’ın kızı Dakota, Jack Nicholson’ın kızı Lorraine’i de getireceğim.