Tayyar Işıksaçan, Lerzan Mutlu'ya sert çıktı

Hafta içi her gün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Beyaz Manşet" programı güne yine damgasını vurdu. Usta Gazeteci Tayyar Işıksaçan sanatçı Lerzan Mutlu'nun Seda Sayan hakkında yaptığı açıklamalara sert cevap verdi.




Tayyar Işıksaçan, Lerzan Mutlu'ya cevap verdi
..
Lerzan Mutlu bu sabahki canlı yayınında kendisiyle ilgili 'İnsanların yaşları büyüyor ama ne yazık ki beyinleri büyümüyor' diyen Tayyar Işıksaçan'a cevap verdi.

Gazeteci Tayyar Işıksaçan, Lerzan Mutlu’nun "Beyaz TV’de davet edildiğim programa çıkmamı Seda Sayan engelledi." şeklindeki açıklamasına sert çıktı.

Işıksaçan; Seda Sayan’ın Beyaz TV’nin bir parçası olduğunu fakat bu gibi bir yaptırımı olmadığını hatırlatırken şöyle konuştu..

"Kendine başka reklam meceraları ara hayatın boyunca Seda Sayan’la cebelleşmeden bir adım öteye gidemedin. Sana yakışmıyor Allah aşkına ilerlemeyi öğren. Başladığın yerde sayıyorsun ne zaman Seda Sayan’a saldırırsan manşet oluyorsun. Akıllı ol insanların yaşları büyüyor ama ne yazık ki beyinleri büyümüyor. Küçücük aklınla bu kurumu küçük düşürecek davranışlar içerisine girme. Senin bunlara aklın ermez.."

Tayyar Işıksaçan, Lerzan Mutlu'ya sert çıktı

Ünlüler arasında 1'lik tartışması..

Hafta içi Tuğba Ekinci'nin katıldığı bir programda ‘Ben yine birinciyim’ demesi üzerine konuşan Işıksaçan, ‘Bu hafta Sibel Can, Seda Sayan ve Tuğba Ekinci arasında 1’lik kavgası başlayacak. Tuğa'nın yaptığı açıklama bunu gösterdi. Bekleyip görelim ama ortalık fena kızışacak" dedi.