Ece Erken'den o habere jet yalanlama

Ekranların güzel sunucu Ece Erken magazin basınında kendisi hakkında çıkan “Ece Erken'in panik hali” haberine jet hızıyla Twitter'dan yalanlama geldi.

Haberleri komik bulan Ece Erken yalnız olduğunu takipçilerine duyururken, kadınların da kendisini anlayabileceğini belirtti. İşte Ece Erken'in iddiaları yalanladığı o twitler...
“Saka mi?topukluyla merdivenden inemedim,tanimadigim bi beyefendiyle haberim cikmis.sadece yuh!arkadasimi gectim,tanimiyorum bile! Dava acilabilecek bile bir haber degil!artik bi sorup yazsaniz,diger gelen musterilerle ayni merdivenden yurunce sevgili mi olunuyor??? Bizim eglendigimiz arkadas grubundan bile degil…tanimadigin biriyle yazilmak,sevgilisi denmesi kadar ucuz bi haber yapilamaz..yazik.
En azindan arkadasim olsaydi,tanisaydim..daha az canim acirdi..yazik valla..dava bile acilmaz,neyse sinirlenmycgim.İzdivac gibi magazin masallah..”
Kadınlar, siz beni anlarsınız.. Şu ara Brad Pitt gelse gözüm görmez.. Kalbim öyle boş.. Yine de bu haberlere üzülüyorum.. Üzülmiim di mi?

BEYAZ GAZETE