'Adını Feriha Koydum' dizisinin baş rol oyuncusu Emir'in hedefleri büyük

Schwarzkopf Professional erkekler için tasarlanmış ilk markası [[]3D] MENSION'ın tanıtımını önceki akşam Beyoğlu Ghetto'da parti ile gerçekleştirdi. Partide 'Adını Feriha Koydum' dizisinde Emir rolüyle hayranlarının karşısına çıkan Çağatay Ulusoy'da gecede ödül aldı.

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi. Genç oyuncu Çağatay Ulusoy gecede ödül alan isimler arasındaydı. Ödül almanın harika bir duygu olduğunu söyleyen genç oyuncu hedeflerinin büyük olduğunu söyledi.

RÜYALARIMDA GÖRÜYORUM!

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ‘’Ödül almak çok güzel bir duygu. Şimdi sırada Oscar var. Şaka bir yana ancak rüyalarımda görüyorum. Eğitimlerim bittikten sonra yurt dışına çıkmayı planlıyorum, farklı kültürleri görmeyi ve onlarla birlikte çalışmayı istiyorum’’ dedi.

ANGELINA JOLIE İLE ÖPÜŞMEK İSTERİM!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy dünya starları arasından Robert De Niro ve Agelina Jolie hayranı olduğunu dile getirdi. Muhabirlerin ‘’Angelina Jolie ile öpüşme sahnesi olsa oynar mısın’’ sorusuna Ulusoy ‘’Sadece film icabı olacaksa isterim. Oyunculuğuna hayranım’’ şeklinde yanıtladı.

'Adını Feriha Koydum' dizisinin baş rol oyuncusu Emir'in hedefleri büyük