'Emel Sayın çok dayak yedi'

Emel Sayın'ın Selçuk Aslan ile flört ederken İsmet Kasapoğlu ile evli olduğunu ileri süren Sacit Aslan, Emel Sayın - Selçuk Aslan aşkının perde arkasını anlattı.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Sacit Aslan'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düşecek. Emel Sayın'ın yıllar önce yaptığı evliliklerle ilgili konuşan Sacit Aslan, Selçuk Aslan - Emel Sayın - İsmet Kasapoğlu arasında yaşanan aşk skandalını açıkladı.

Emel Sayın'ın, "İlk evliliğim ilk aşkımdı doğru olan gerçek olan evliliğim oydu. Selçuk Aslan ile olan ise hataydı. Ama yaşanması gereken ve beni büyüten bir olaydı o" açıklamalarını değerlendiren Sacit Aslan, Sayın 'hata' demesine şaşırdı. Sayın'ın Selçuk Aslan ile flört ettiğinde bekar bir kadın olmadığını ileri süren Sacit Aslan, "Emel Sayın İsmet Kasapoğlu ile evliydi" dedi.

"Selçuk Aslan ile Emel Sayın'ın hikayesi anlatıldığı gibi değil" diyen Sacit Aslan, ikili arasındaki aşkın perde arkasını anlattı.

"BABAM FAHRETTİN ASLAN EMEL SAYIN YÜZÜNDEN OĞLUNA ATEŞ ETTİ"


Selçuk Aslan ile Emel Sayın arasındaki kavgayı anlatan Sacit Aslan, "Selçuk Aslan Emel Sayın'ı döverken bir tutam saçını kopardı. Emel Sayın'ı dayaktan kurtarmak için elbise dolabına sakladım. Babam Fahrettin Aslan Emel Sayın yüzünden oğlu Selçuk Aslan'a iki kurşun sıktı. Bunun esas sebebini anlatırsam rezilliğimizin haddi hesabı olmaz. Bir babanın öz oğluna kurşun sıkmasının nedeni ne olabilir?" şeklinde konuştu.

"GERÇEKLER AÇIKLANIRSA EMEL SAYIN ÇOK ÜZÜLÜR"

"Bir olay daha var ama bu konular Emel Sayın'ı çok üzer" diye konuşan Sacit Aslan, "Bu olaydan sonra ayrılmadılar hatta evlendiler" ifadesini kullandı.

Sacit Aslan, "Ağabeyim Selçuk Aslan, Emel Sayın'a çok fazla şiddet uyguluyordu. Sayın'a hayatının en büyük acısını Selçuk Aslan yaşatmıştır" dedi. BEYAZ GAZETE

'Emel Sayın çok dayak yedi'