Ahmet Çelenk başarıma ağlıyor

Eski prodüktörü Ahmet Çelenk'e olan kızgınlığını Twitter'a yazan Bengü: Bana yatırım yapmayan Çelenk, Köse ile yakaladığım başarıya ağlıyor...

Twitter'da önceki gece Bengü ile yapımcı Ahmet Çelenk arasında bir tartışma yaşandı. 2005 yılında çıkardığı 'Bağlasan Durmam' albümünün prodüktörü olan Çelenk, Bengü'ye sözleşmeyi feshettiği gerekçesiyle 100 bin liralık dava açmıştı.

SAKSI DÜŞMÜŞ!
O günden beri araları açık olan ikili önceki gün Twitter'da yeniden kapıştı. Çelenk'in kendisine destek yerine köstek olduğunu söyleyen Bengü, şöyle yazdı: "3 senelik sözleşmemde bir albüm yapıp beni siluet gibi gösteren Ahmet Çelenk, Erol Köse ile yakaladığım başarıya ağlıyor. Hiç yatırım yapmayan tek adam o. Deniz Erdem ve Erol Köse'nin çok emeği vardır bende." Tüm bu yazılanları gören ünlü yapımcı ise önce duruma inanamadı. Bengü'nün 'benguofficial' ismiyle yazdıklarına "Bu kişi Bengü olamaz" diyerek inanmak istemeyen Çelenk; "Bengü benim ilk gözağrılarımdandır. Yanlış yapmaz. Bu Bengü ise başına saksı düşmüş olmalı. Hem de meşhur saksılardan" dedi.