İşte merak edilen o oda

İzzet Yıldızhan ile Nihat Doğan'ın fuhuş skandalıyla ilgili soruşturma sürerken; herkes, olayın geçtiği '1518' nolu odayı merak etti. İşte geceliği 150 euroluk oda

Türkücü İzzet Yıldızhan ile Nihat Doğan'ın fuhuşa adının karışmasıyla; herkes, skandalın yaşandığı lüks otelin "1518" numaralı odasını merak etti. Geceliği 150 euro olan oda; otelin standart odalarından... İçerisinde bir çift kişilik yatağın olduğu odada; bir de banyo bulunuyor.

Darp ve tecavüz suçuyla yargılanan İzzet Yıldızhan, suskunluğunu korurken; Nihat Doğan açıklamalarını sürdürüyor. Odada kaldığı süreyle ilgili çelişkili bilgiler veren Doğan, skandal gecede kendi odasında sevgilisinin de bulunduğunu iddia etti. Ancak bir otel yetkilisi; türkücünün o gece odasında yalnız olduğunu öne sürdü.

ÇELiŞKiLi iFADELER
Nihat Doğan, odaya 10 dakikalığına fotoğraf çektirmeye gittiğini söyledi; 2 gün sonra; "Şarjımı unuttum, onu aldım" dedi. Polis kaydında ise; türkücü odaya 2 kere gittiğini itiraf etmek zorunda kaldı. Ayrıca; kadınlardan biri Doğan'la "Hepimiz ilişkiye girdik" derken; diğeri, "Nihat Doğan, kimseyle birlikte olmadı" dedi.

* İzzet Yıldızhan; iddialara göre sevgilisi ve diğer 3 kadınla bu odada ilişkiye girdi. Türkücünün şiddetinden kaçan kadınlar, kendilerini bu banyoya kilitledi. Nihat Doğan ise 'misafir sanatçı' olarak 15 dakikalığına bu odada kadınlarla samimiyeti ilerletti.

TWİTTER NİHAT'LA ÇALKALANIYOR
* Nihat Doğan, battıkça batıyor, her gün başka bir yalan.
* Odaya şarj aleti almaya gittiğini söyleyen Nihat, literatürümüze "çiçek sulamadan" sonra bunu da soktu.
* Nihat ile İzzet'in ortak kasedi çıkacakmış. Adı da; İzzet-i Nefis.
* İzzet Yıldızhan ile Nihat Doğan, bu bayram bir otelde sahne alacak mı? Söyleyin de eşi, dostu uyaralım.
* Nihat Doğan'ın gizlice üreyip çoğalması, polis tarafından neyse ki engellendi.