Manken Ece Gürsel çarpıcı açıklamalarda bulundu

Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Manşet' programına konuk olan ünlü mankeni ve şarkıcı Ace Gürsel Beyaz Gazete'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Ot gibi yaşadığını söyleyen Ece Gürsel, ‘Bundan 2 yıl önce düzgün ve düzeyli bir hayatım vardı. Her gece çıkar arkadaşlarımla vakit geçirirdim. Oysa âşık olduğum sinema salonlarına tam 1 yıldan beri gidemiyorum. İşten eve evden işe gidiyorum, keza ülkemizin içinde bulunduğu durum her vatandaşı olduğu kadar ben de derinden yaraladı. Zaten albüm yeni çıktı her gece bir mekânda sahne alıyorum. Bu bayram kendimi ödüllendirdim. Kesinlikle çalışmayacağım bayramı ailem ile birlikte geçireceğim” dedi.

HÜSNÜ HİÇ BİR ZAMAN BENİM SEVGİLİM OLMADI

Özel hayatında hiç kimse olmadığını söyleyen Gürsel, ‘Hüsnü Şenlendirici ile bir defa buluştuk. Onu da basın görüntüledi adım çıktı. Hüsnü ile o benim hiçbir zaman ne sevgilim ne de aşkım oldu. Hani derler ya adın çıkacağına canın çıksın benim ki de öyle oldu. Zaten bende öyle bir Anne var ki dostlar başına ne evlenmeme ne de arkadaş edinmeme izin vermiyor. Ellerin anaları kızım evlensin yuvasını kursun der benimkide turşumu kuracak. Hangi erkeği yanımda görse notunu veriyor ve o adama kötü dediyse kesinlikle kötü çıkıyor. Bu yüzden anneme çok inanırım' diye konuştu.

EV İŞLERİN DE HAMARATIM
Ev işlerinde becerikli olduğunu belirten Gürsel, ‘Boş vakitlerimde bol bol yemek ve ev işleri yapıyorum. Beni alacak olan adam yaşadı. Yapmadığım yemek bilmediğim iş yoktur. Tam anamın kızı oldum’ şeklinde konuştu.

HACI ECE OLACAĞIM


‘Çok şükür inançlı bir aileden geliyorum. Allah’a inancım tam gerek podyum dünyası, gerek sanat, gerekse cemiyet hayatında yaşanan çarpıklıkları gördükten sonra dinime daha da bağlandım. Şu sıralar tek hayalim önce Umreye sonra da Hac’ a giderek hacı Ece olmak istiyorum. O kutsal topraklarda o resulün huzuruna çıkmayı kısmet etsin başka da bir dileğim yoktur” diye ifade etti.

BeyazGazete