Cemiyet hayatının önde gelen isimleri bir arada

Dünya jet-set'inin gözde gece kulübü Billionaire Club, Glamour & Mystery Parti ile sezonu hızlı açtı. Kulübün kurucusu İtalyan girişimci Flavio Briatore ve eşi manken ve TV oyuncusu Elisabetta Gregoraci'nin ev sahipliğinde gerçekleşen geceye iş, sanat ve cemiyet dünyasından önemli isimler katıldı.

18 Kasım Cuma gecesi düzenlenen Glamour Parti’de konuklar ünlü DJ Andrea T. Mendoza ve konuk DJ Salih Saka’nın müziği eşliğinde eğlendiler. Billionaire Club dans grubu ve elekto violin animasyonlarını Avrupa’da ilk kez sunan violin ustası Filippo Rollando’nun performanslarıyla yükselen gecede konuklar gizemli maskeleriyle parıltılı bir dünyanın kapılarını araladı.

İstanbul’un en lüks oteli The İstanbul Edition’da yer alan Billionaire Club, her gece farklı bir aydınlatmayla, yeni renklere bürünerek konuklarını şaşırtacak transparan duvarlarla ve kristal şamdanlarla donatılan üç kattan oluşuyor. İstanbul gece hayatına farklı bir soluk katan mekan, jet-set eğlencenin vazgeçilmez mekanları arasında yer alırken sezon boyunca görkemli partilere ev sahipliği yapacak.