'Sevenlerimden dua bekliyorum'

Yüksek tansiyon nedeni ile yoğun bakıma kaldırılan ünlü şarkıcı Zerrin Özer Beyaz Gazete aracılığıyla sevenlerine seslendi.

Bodrum'un Bitez Beldesi'ndeki evinde yaşayan Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Zerrin Özer'in yüksek tansiyon nedeni ile fenalaştığı arkadaşlarının çağırdığı ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi. Zerrin Özer'in yüksek tansiyon nedeni ile fenalaştığı, solunum sisteminde düzensizlik olduğu tespit edildi. Hastanenin kardiyoloji bölümünde müşadahe altında tutulan ve tansiyonunun sık sık değişiklik gösterdiği öğrenilen Özer'in sağlık durumunun iyi olduğu iki gün müşahade altında tutulup daha sonra normal odaya çıkarılacağı bildirildi.

'SEVENLERİMDEN DUA BEKLİYORUM'
Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Zerrin Özer Beyaz Gazete aracılığıyla sevenlerine seslendi. Özer, 'Sevenlerimi üzdüğüm için çok üzgünüm. En kısa zamanda onların yanında olacağım. Kendilerinden dua bekliyorum' dedi.

ZERRİN ÖZER'İN YERİNE NİRAN ÜNSAL

Ankara’da bir mekânda sahne almak için anlaşan Zerrin Özer, aniden fenalaşınca apar topar hastaneye kaldırıldı. Son dakikada gelişen bu olay mekan sahiplerini çok zor durumda bırakınca, ‘Çok saygı duyduğum özel bir isimdir’ dediği Zerrin Özer’in yerine Niran Ünsal sahne alacak.