Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin yıldızı podyumda

18-20 Kasım'da moda ve dünyasında Forum İstanbul Fashion Weekend rüzgarı esecek. Batman, Superman gibi süper kahramanlarla, Tweety, Bugs Bunny, gibi çizgi karakterlerin yanısıra “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”nin Caroline'si Wilma Elles'in de podyumda olacağı Forum İstanbul Fashion Weekend, moda etkinliklerine farklı bir boyut katmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de ilk kez Superman ve Batman gibi karakterlerin ev sahipliği yapacakları bir partiyle açılışı yapılacak olan Forum İstanbul Fashion Weekend, 2 gün boyunca renkli defilelere, eğlenceli şovlara, özel sergilere ve daha bir çok sürprize sahne olacak.

Çizgi Karakterler Podyumda

Etkinliğin en önemli parçası olan defileler kısmında 19 Kasım Cumartesi günü Forum İstanbul’da yer alan çocuk markalarının 2011-2012 sonbahar/kış koleksiyonları sergilenecek. Bugs Bunny, Tweety, Tazmanya Canavarı gibi çizgi karakterler de kendileri için hazırlanmış olan özel koleksiyonlar sergilenirken podyumda olacaklar.

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki” nin Karolin’i podyumda

20 Kasım Pazar günü ise Forum İstanbul’daki genç giyim markalanın defileleri düzenlenecek. “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”nin Caroline’si Wilma Elles’in de podyumda olacağı defilenin yanısıra, çeşitli markaların süper kahramanlar için hazırlamış oldukları özel koleksiyonlar aynı podyumda olacak.