'Bıçak iki santim daha kaysaydı hayatta olmayabilirdim'

Trafikte tartıştığı sürücü tarafından bıçaklanan Atilla Saral, canlı yayında olay anını anlattı. "Ne olduğunu anlamadan bacağıma bıçak sapladı" ifadesini kullanan Saral, " "Bıçak iki santim daha kaysaydı hayatta olmayabilirdim" dedi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Sema Eren ile Cengiz Semerci’nin sunduğu Böyle Bir şey Var Mı? Programının bugünkü bölümüne konuk olan eski manken Atilla Saral konuk oldu. Trafikte tartıştığı sürücü tarafından bıçaklanan Atilla Saral olayı ayrıntılarıyla canlı yayında anlattı.

Mümkün olduğunca araba kullanmadığını belirten Saral, "Genelde hep motorsikletle geziyorum. Trafik her dakika insan stres yaratıyor. İnsanlar hep dolu dolu" dedi.

"NE OLDUĞUNU ANLAMADAN BACAĞIMA BIÇAK SAPLADI"


"İyi ki de kayıtlar var" diyen Atilla Saral olay anını şöyle anlattı:

"Ben kavga eden, zarar verecek bir insan olsam direk önünde dururum, çekilmem. Ben arabayı en sağa çekiyorum, işaret ediyorum buradan geçin diyorum ama karşı tarafta sinir var. Kendisi şeker hastasıymış. Bana elinden kendisini de çok ağır yaraladığı haberleri geldi. Gerek olmayan şeyler bunlar. Buna rağmen de küfürleşme devam edince ben arabadan indim bu arada arabayı da viteste bıraktık, gitti başka bir arabaya çarptı. Bunun siniri bunun üstüne geldi. Toplasanız bunların hepsi 35 saniye içinde gerçekleşti. Şahıs önce bagaja yöneldi ama oradan bir şey çıkaramadı sonra cebinden bıçak çıkardı. Çıkarınca herkes kaçacak sandı ama biz kaçmadık. Sağa sola bıçağını sallamaya başladı. Bir sağ bacağımdan bir sol bacağımdan bir desırtımdan bıçaklandım. Ne olduğunu anlamadım. Bir şahıs bana yardımcı oldu. Bu kez ona döndü ben de o sırada elinden bıçağı aldım."

Bıçakladıktan sonra şahısın tehdit etmeye devam ettiğini ifade eden Saral, "Hastanede de karşılaştık ama o tavrı devam etmedi. Ortada görüntüler var. Şu an dışarıda. Mahkemeyle sonuçlanacak. Ne kadar sürer, ne ne olur bilmiyorum" diye konuştu.

"İNSANLAR SAKİN OLSUN"

"Bıçak iki santim daha kaysaydı hayatta olmayabilirdim" diyen Saral, arabadan inmekle hata yaptığını söyledi. Sarali "Trafikte kimse arabadan inmesin, insanlar sakin olsun" önerisinde bulundu.

Talihsiz bir kaza olduğunu belirten Saral, koruma tutumayı düşünmediğini kaydetti.

"İŞLERİME DÖNDÜM"


"Ehliyet almak zorlaştırılmalı" tavsiyesinde bulunan Atilla Saral, "Dikişlerim alındı, el sporuma devam ediyorum, yürüyüşümü yapıyorum. Kendimi toparladım. Yarım kalan işlerime döndüm" şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE

'Bıçak iki santim daha kaysaydı hayatta olmayabilirdim'